Transport gratuit peste 170 lei

Uleiuri parfumate pentru fiecare zodie

Uleiuri parfumate pentru fiecare zodie

De sute de ani, oamenii folosesc aromaterapia pentru a aduce beneficii minții, trupului și sufletului și a duce o viață mai sănătoasă.

Fiecare zodie poate simți efectele benefice ale aromaterapiei atunci când uleiul parfumat ales este compatibil. O compatibilitate va potența atuurile zodiei și va ameliora defectele.

Vărsător

Fiind un semn de aer, nativii vărsători sunt mereu în căutarea libertății de a-și urma visele. Inteligenți, creativi și independenți, vărsătorii adoră să își pună mintea la contribuție, așadar au nevoie de stimulare mentală pentru a nu se plictisi.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cele mai bune uleiuri pentru ei sunt cele care stimulează mintea și încurajează creativitatea: patchouli, lamâie și palo santo.

Pești

Natura miloasă și blândă a peștilor îi determină să țină mult la ceilalți și să caute mereu căi de a-și împărtăși fericirea cu cei din jur.

Fiind firi romantice și emotive, nativii pești au nevoie de uleiuri esențiale ce alungă stările anxioase, ridică starea de spirit și creează o atmosferă armonioasă: sandal, ambră și cool water.

Berbec

Berbecii sunt adesea inteligenți, lucru care îi ajută să se realizeze în pozițiile de lideri. A spune „un berbec cu personalitate puternică” e un pleonasm. Aceștia sunt renumiți pentru încrederea, optimismul și pasiunea de care dau dovadă în tot ce fac.

Compatibilitate zodii

Uleiurile esențiale care îi avantajează pe berbeci sunt cele energizante, motivante, care calmează în același timp emoțiile agresive: antistres, portocală și scorțișoară.

Taur

Cu adevărat cu picioarele pe pământ, taurii sunt firi practice, responsabile și răbdătoare. De multe ori sunt singurii ce rămân calmi în situații de stres, asumându-și rolul de vocea rațiunii.

Născuți sub Venus, taurii beneficiază cel mai mult de uleiuri esențiale ce le completează firea caldă, întăresc sentimentele de protecție și încurajează recunoștința: scorțișoară, musk și afrodiziac.

Gemeni

Influența lui Mercur se simte asupra gemenilor, care sunt mereu în mișcare. Temperamentali și carismatici, nativii gemeni caută mereu noi moduri de a se distra și a cunoaște persoane noi. Uleiurile esențiale potrivite gemenilor sunt cele vioaie, care stârnesc curiozitatea și ameliorează neliniștea: portocală, iasomie și anti-stres.

Rac

Intuiția nativă și tenacitatea racilor îi fac să fie incredibil de empatici și sensibili la emoțiile și sentimentele celorlalți. Fiind indivizi foarte imaginativi ce sunt capabili ce a îngriji și proteja, racii beneficiază mult de uleiuri esențiale ce încurajează creația, calmează stările anxioase și ridică starea de spirit: lavanda, milflores și sea breeze.

Leu

Guvernați de Soare, leii sunt considerați lideri înnăscuți. Deși dau dovadă de multă încredere în sine și au personalități dominante, ei rămân în același timp generoși și călduroși față de cei de care le pasă.

Leilor le prisec uleiuri esențiale care suplimentează pasiunea, încurajează introspecția și atenuează sursele de stres: afrodiziac, sandal si fresh grass.

Fecioară

În calitate de semn de pământ, fecioara creează o conexiune cu umanitatea și Pământul, iar cei născuți în această zodie sunt mereu în armonie cu schimbările ce se petrec în jurul lor. Fecioarele sunt loiale, amabile și muncitoare, astfel, sunt foarte organizate și își doresc măreție în tot ceea ce fac.

Uleiurile esențiale potrivite pentru fecioare dau încredere, aduc înțelepciune și alungă grijile: call clients; antistres și paciuli.

Balanță

Diplomate și cinstite, balanțele sunt adesea privite ca împăciuitorii grupului. Guvernate de Venus, au un interes deosebit față de artă, învățare și prietenie. Uleiurile esențiale recomandate balanțelor sunt cele care oferă claritate mentală, calmează stările de agitație și permit introspecția: lămâie; relaxing spa și lavandă.

Scorpion

Nativii scorpioni sunt deosebit de expresivi în emoții și adesea sunt primii care sar în ajutorul unui prieten la nevoie. Descurcăreți, curajoși și loiali, scorpionii sunt lideri excelenți și tovarăși și mai buni.

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru scorpioni întăresc concentrarea, calmează anxietatea și stările de fragilitate: iasomie, sandal și musk.

Săgetător

Aflați sub guvernanța lui Jupiter, săgetătorii sunt printre cele mai curioase și energice zodii. Bine cunoscuți pentru generozitatea și un simț al umorului dezvoltat, săgetătorii au o mare înclinație spre călătorii și aventuri.

Uleiurile recomandate pentru săgetători sunt cele care susțin mintea, ajută concentrarea și diminuează sentimentele de singurătate: musk, paciuli și lamâie.

Capricorn

Capricornii sunt deosebit de independenți și responsabili, ceea ce îi ajută atât în viața personală, cât și în cea profesională. În calitate de semn de pământ, capricornii dau dovadă de autocontrol și excelează în planificare, ceea ce îi ajută să termine ce încep și să-și îndeplinească scopurile.

Uleiurile esențiale recomandate capricornilor întăresc memoria, întineresc mintea și promovează gândurile bune: ambră; scortisoara și portocala.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit