HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Leu

Săptămâna 14-20 Ianuarie este una psihologică, care va determina ca în următoarele 4 săptămâni să apară multe evenimente

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Leu. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Leu previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Nativii Leu între 14-15 Ianuarie vor fi apreciați la locul de muncă, șefii, colaboratorii, superiorii sunt mulțumiți de eforturile depuse de voi. Dacă ați dorit în ultima perioadă să vă schimbați locul de muncă, ziua de luni poate să aducă vestea cea mare.

Între 15-17 Ianuarie, sfera socială este în prim plan, plus că Venus în conjuncție cu Jupiter contribuie la obținerea de popuraritate, veți ieși în evidență, aveți șanse ca participând la un eveniment să faceți ca publicul să se îndrăgostească de voi.

Leii singuri pot să aibă parte de întâlniri neașteptate, fie cu persoane din trecut, fie cu persoane noi, ce au tangență cu străinătatea, alt oraș, alt statut. Important este că o să vă simțiți în formă, plini de energie, susținuți și încurajați să mergeți mai departe în ceea ce vă face plăcere pe partea profesională.

Dacă veți susține conferințe, examene, teste, important este să mergeți pe intuiție, deoarece șansele de reușită sunt de peste 70-80%.

Pe weekend însă o veste o să vă strice echilibrul interior, ceva sau cineva o să vă atragă atenția cu privire la o situație pe care nu ați luat-o în calcul. Cel mai probabil este vorba despre unele lucruri ce nu au fost rezolvate în relația de cuplu.

Soarele pe data de 20 Ianuarie poposește în Vărsător, pe casa căsătoriei, asocierilor, parteneriatelor etc., începând să își manifeste din energia Eclipsei, ce va avea loc pe 21 Ianuarie. Important este că acum o să faceți un bilanț asupra ultimilor 2 ani, din punct de vedere sentimental, veți observa cât de mult ați evoluat, care sunt premizele următorilor 7-9 ani, până se va mai repeta contextul.

Săptămâna 14-20 Ianuarie este una psihologică, axată pe evoluție, pe bilanț, pe egoism, ceea ce va determina ca în următoarele 4 săptămâni să apară multe evenimente în viața voastră dacă sunteți sinceri cu voi.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI
6088
4.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Sănătate
7 VOTURI
28000 lei
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.