Nonverbal: Descifrează mesajul ascuns al celor mai des întâlnite 5 gesturi

07.IANUARIE.2019
Nonverbal: Descifrează mesajul ascuns al celor mai des întâlnite 5 gesturi

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Gesturile trădează! Gesturile involuntare care ne ajută să înțelegem mult mai bine stările celor din jur. Limbajul trupului reprezintă aproximativ 90% din

comunicare, spun specialiștii. Astfel, ar trebui să fim mult mai atenți la gesturi și mimică decât la cuvinte. Acestea sunt involuntare și dacă învățăm să descifrăm limbajul nonverbal, vom înțelege mult mai bine ce ne transmit și ce își doresc cei din jurul nostru. 1. Mâinile încrucișate în dreptul pieptului indică o atitudine defensivă, dezacordul cu ceea ce aude și închidere.

Atenție și la situația contextuală – e posibil ca persoanei să îi fie frig sau să aibă o durere abdominală.

2. Rosul unghiilor arată o stare de nervozitate intensă, insecuritate și neîncredere în forțele proprii. Această stare este transpusă în gesturi și când persoana își mângâie ușor unul dintre degete (în copilărie, avea nevoie să ne mângâie cineva când eram agitați).

Loading...

3. Mâna pe obraz poate avea diverse semnificații, în funcție de modul în care este amplasată. Dacă pare că sprijină capul e semn că persoana respectivă se plictisește. Pe de altă parte, dacă sprijină bărbia (și chiar o mângâie), iar privirea este intensă, înseamnă interes și o evaluare a informațiilor primite.

4. Atingerea discretă a nasului este similară cu momentul în care copilul își acoperă gură pentru că a spus o minciună. Diferența este că vorbim de un adult care și-a rafinat gesturile.

5. Încrucișarea gleznelor sau statul picior peste picior arată nervozitate, închidere și dezacord în discuție. Atenție, unele femei au obiceiul să stea așa dintr-o cutumă socială, mai ales când sunt îmbrăcate în fustă/rochie.

Este indicat ca orice gest să nu fie evaluat separat, ci privit ca parte dintr-un întreg ce cuprinde și alte gesturi, tonalitatea vocii, limbajul verbal, dar și mediul extern.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.