Aplica

Frumoasă și independentă? Știi care sunt calitățile femeii perfecte pentru bărbați?

Frumoasă și independentă? Știi care sunt calitățile femeii perfecte pentru bărbați?

Ce vor bărbații de la o femeie? Descrierea femeii ideale în viziunea oricărui bărbat. Blondă sau brunetă, slabă sau voluptoasă, obedientă sau

independentă? Cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată în viață ce trăsături preferă bărbații, cum văd ei femeia perfectă alături de care și-ar petrece viața. Pe baza unui sondaj realizat de o cunoscută publicație pentru bărbați, s-a stabilit o ierarhie a calităților preferate de ei. În primul rând, trebuie să vadă că au valori comune sau cel puțin similare, că se ghidează în viață după aceleași principii și idealuri.

Apoi, cei mai mulți bărbați au arătat că au nevoie lângă ei de o femeie care să scoată ce e mai bun din ei, să le fie alături și să îi ajute să fie mai buni, dar și mai puternici.

Adoră femeia ambițioasă, deoarece un bărbat cu tărie de caracter poate avea alături doar o jumătate asemenea sie și știe că doar un astfel de cuplu poate trece de testul timpului și poate rezolva orice problemă apare.

Femeia perfectă este de încredere. Să fim serioși, nimănui nu-i place să fie într-o continuă îndoială – mă iubește/nu mă iubește, mă minte/nu mă minte etc. Dar să nu facem confuzia cu misterul feminin, asta e cu totul altceva.

Egoismul este clar blamat de majoritatea bărbaților! Ei simt nevoia să aibă alături femei care iubesc necondiționat, fără a simți nevoia de a-i schimba, de a-i transforma în altcineva.

Frumusețea este și ea o calitate căutată de bărbați, dar nu este tocmai cea mai importantă pentru ei atunci când se gândesc la femeia perfectă. Mult mai importante sunt trăsăturile enunțate mai sus, ca și inteligența.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!