Frumoasă și independentă? Știi care sunt calitățile femeii perfecte pentru bărbați?

16.IANUARIE.2019
Frumoasă și independentă? Știi care sunt calitățile femeii perfecte pentru bărbați?

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Ce vor bărbații de la o femeie? Descrierea femeii ideale în viziunea oricărui bărbat. Blondă sau brunetă, slabă sau voluptoasă, obedientă sau

independentă? Cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată în viață ce trăsături preferă bărbații, cum văd ei femeia perfectă alături de care și-ar petrece viața. Pe baza unui sondaj realizat de o cunoscută publicație pentru bărbați, s-a stabilit o ierarhie a calităților preferate de ei. În primul rând, trebuie să vadă că au valori comune sau cel puțin similare, că se ghidează în viață după aceleași principii și idealuri.

Apoi, cei mai mulți bărbați au arătat că au nevoie lângă ei de o femeie care să scoată ce e mai bun din ei, să le fie alături și să îi ajute să fie mai buni, dar și mai puternici.

Loading...

Adoră femeia ambițioasă, deoarece un bărbat cu tărie de caracter poate avea alături doar o jumătate asemenea sie și știe că doar un astfel de cuplu poate trece de testul timpului și poate rezolva orice problemă apare.

Femeia perfectă este de încredere. Să fim serioși, nimănui nu-i place să fie într-o continuă îndoială – mă iubește/nu mă iubește, mă minte/nu mă minte etc. Dar să nu facem confuzia cu misterul feminin, asta e cu totul altceva.

Egoismul este clar blamat de majoritatea bărbaților! Ei simt nevoia să aibă alături femei care iubesc necondiționat, fără a simți nevoia de a-i schimba, de a-i transforma în altcineva.

Frumusețea este și ea o calitate căutată de bărbați, dar nu este tocmai cea mai importantă pentru ei atunci când se gândesc la femeia perfectă. Mult mai importante sunt trăsăturile enunțate mai sus, ca și inteligența.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Horoscop Dragoste Taur 2020: pe lângă acești nativi poate trece o mare iubire fără ca ei să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.