#reclama0#

Ferește-te de astfel de oameni! Cum recunoști pe cineva care îți vrea răul, deși pare că ți-e prieten

#reclama10#
26.NOIEMBRIE.2018
Ferește-te de astfel de oameni! Cum recunoști pe cineva care îți vrea răul, deși pare că ți-e prieten

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Prietenul la nevoie se cunoaște. Cum îți dai seama cine îți este prieten cu adevărat. Dacă rudele nu ni le putem alege, prietenii da! Se întâmplă deseori
#reclama1#

însă să acceptăm în anturajul nostru persoane nocive, care ne fac mai mult rău decât bine. De multe ori, astfel de oameni par a ne fi prieteni, dar de fapt ar trebui să ne ferim de ei. Dacă ai persoane cu astfel de trăsături în anturaj, stai departe de ele!. 1. Persoane egoiste, care sunt lângă tine doar atât timp cât pot profita de tine și de ajutorul pe care îl poți oferi.

În momentele în care ai tu nevoie de sprijin, aceste persoane sunt de negăsit. De asemenea, simți în legătură cu astfel de oameni că doar tu oferi ceva în relația voastră de prietenie, iar ei doar cer și au așteptări.

#reclama7#

2. Oamenii care cred că au întotdeauna dreptate și care încearcă să demonstreze asta prin orice mijloace, deși sunt departe de adevăr.

3. Comportamentul și atitudinea lor față de alți oameni diferă mult față de cum sunt cu tine, iar asta arată că nu poți avea încredere în ei.

4. Încearcă mereu să te convingă că merită să-i asculți doar pe ei, iar părerea celorlalți este egală cu zero, fiindu-ți adversari.

5. Mint cu orice ocazie și nu ar recunoaște pentru nimic în lume că fac asta. Gândește-te că tot ceea ce fac este fals și că o astfel de atitudine îți poate face mult rău.

#reclama3#

6. Încearcă mereu să te manipuleze, să decidă ei pentru tine, pentru că de fapt consideră că nu ești capabil să faci singur alegeri.

7. Bârfitorii trebuie evitați, de asemenea.
Ai grijă întotdeauna cine îți este prieten pentru că unii oameni nu doar că nu te ajută să te dezvolți, ci mai mult te împiedică și poți ajunge să suferi enorm. Pierzând timpul cu ei, nu te poți dedica celor care într-adevăr îți pot fi prieteni!

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.