Ferește-te de astfel de oameni! Cum recunoști pe cineva care îți vrea răul, deși pare că ți-e prieten

Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Prietenul la nevoie se cunoaște. Cum îți dai seama cine îți este prieten cu adevărat

Dacă rudele nu ni le putem alege, prietenii da! Se întâmplă deseori însă să acceptăm în anturajul nostru persoane nocive, care ne fac mai mult rău decât bine. De multe ori, astfel de oameni par a ne fi prieteni, dar de fapt ar trebui să ne ferim de ei.

 

Dacă ai persoane cu astfel de trăsături în anturaj, stai departe de ele!

1. Persoane egoiste, care sunt lângă tine doar atât timp cât pot profita de tine și de ajutorul pe care îl poți oferi, iar în momentele în care ai tu nevoie de sprijin, sunt de negăsit. De asemenea, simți în legătură cu astfel de oameni că doar tu oferi ceva în relația voastră de prietenie, iar ei doar cer și au așteptări.

2. Oamenii care cred că au întotdeauna dreptate și care încearcă să demonstreze asta prin orice mijloace, deși sunt departe de adevăr.

3. Comportamentul și atitudinea lor față de alți oameni diferă mult față de cum sunt cu tine, iar asta arată că nu poți avea încredere în ei.

4. Încearcă mereu să te convingă că merită să-i asculți doar pe ei, iar părerea celorlalți este egală cu zero, fiindu-ți adversari.

5. Mint cu orice ocazie și nu ar recunoaște pentru nimic în lume că fac asta. Gândește-te că tot ceea ce fac este fals și că o astfel de atitudine îți poate face mult rău.

6. Încearcă mereu să te manipuleze, să decidă ei pentru tine, pentru că de fapt consideră că nu ești capabil să faci singur alegeri.

7. Bârfitorii trebuie evitați, de asemenea.
Ai grijă întotdeauna cine îți este prieten pentru că unii oameni nu doar că nu te ajută să te dezvolți, ci mai mult te împiedică și poți ajunge să suferi enorm. Pierzând timpul cu ei, nu te poți dedica celor care într-adevăr îți pot fi prieteni!

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  7
VOTURI
2996
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Bani
46 VOTURI
33000 lei
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.