Ferește-te de astfel de oameni! Cum recunoști pe cineva care îți vrea răul, deși pare că ți-e prieten

26.NOIEMBRIE.2018
Ferește-te de astfel de oameni! Cum recunoști pe cineva care îți vrea răul, deși pare că ți-e prieten

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Prietenul la nevoie se cunoaște. Cum îți dai seama cine îți este prieten cu adevărat. Dacă rudele nu ni le putem alege, prietenii da! Se întâmplă deseori

însă să acceptăm în anturajul nostru persoane nocive, care ne fac mai mult rău decât bine. De multe ori, astfel de oameni par a ne fi prieteni, dar de fapt ar trebui să ne ferim de ei. Dacă ai persoane cu astfel de trăsături în anturaj, stai departe de ele!. 1. Persoane egoiste, care sunt lângă tine doar atât timp cât pot profita de tine și de ajutorul pe care îl poți oferi.

În momentele în care ai tu nevoie de sprijin, aceste persoane sunt de negăsit. De asemenea, simți în legătură cu astfel de oameni că doar tu oferi ceva în relația voastră de prietenie, iar ei doar cer și au așteptări.

Loading...

2. Oamenii care cred că au întotdeauna dreptate și care încearcă să demonstreze asta prin orice mijloace, deși sunt departe de adevăr.

3. Comportamentul și atitudinea lor față de alți oameni diferă mult față de cum sunt cu tine, iar asta arată că nu poți avea încredere în ei.

4. Încearcă mereu să te convingă că merită să-i asculți doar pe ei, iar părerea celorlalți este egală cu zero, fiindu-ți adversari.

5. Mint cu orice ocazie și nu ar recunoaște pentru nimic în lume că fac asta. Gândește-te că tot ceea ce fac este fals și că o astfel de atitudine îți poate face mult rău.

6. Încearcă mereu să te manipuleze, să decidă ei pentru tine, pentru că de fapt consideră că nu ești capabil să faci singur alegeri.

7. Bârfitorii trebuie evitați, de asemenea.
Ai grijă întotdeauna cine îți este prieten pentru că unii oameni nu doar că nu te ajută să te dezvolți, ci mai mult te împiedică și poți ajunge să suferi enorm. Pierzând timpul cu ei, nu te poți dedica celor care într-adevăr îți pot fi prieteni!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.