Află aceste adevăruri dure și poți deveni mai bun în tot ceea ce faci

30.NOIEMBRIE.2018
Află aceste adevăruri dure și poți deveni mai bun în tot ceea ce faci

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Succesul poate fi atins mai ușor atunci când înveți să privești viața din alte perspective. Sunt câteva aspecte pe care dacă le-am cunoaște în esență,

cu siguranță ne-ar fi mult mai ușor să excelăm în ceea ce facem. Sunt adevăruri dure pentru unii dintre noi, dar totul ține de atitudinea proprie. O parte din noi înșine ne ține în loc. E destul de greu să acceptăm că uneori noi înșine ne suntem cei mai mari dușmani, punându-ne piedici inconștiente pe drumul succesului. Ne punem limite zilnic, ne subestimăm ori supraestimăm capacitățile.

Zilnic ne programăm pentru insucces cu gândurile negative și cu oamenii toxici pe care îi acceptăm în viețile noastre.

Loading...

Orice schimbare importantă necesită muncă, timp și implicare
Gândește-te cât timp ți-a luat să deprinzi un comportament care acum nu îți place! E normal să dureze ceva timp până îl schimbi, să fie nevoie să treci peste obstacole și să îți înveți lecția din această experiență. La final, nu vei fi doar mulțumit de propria reușită, ci vei fi și o persoană mult mai puternică, mai experimentată și mai capabilă să facă față provocărilor.

Fără riscuri nu există reușită
Cine nu ar vrea să câștige fără să fie nevoie să își asume riscuri? Cu siguranță oricine, dar așa ceva nu există. Totuși, nu putem prezice viitorul! Asumă-ți riscuri pentru a câștiga!

Prea mult control dăunează grav!
E normal să ne dorim să fim în control, dar cu cât înțelegem mai repede că nu putem controla totul, cu atât vom suferi mai puțin. Acceptă că vor fi întotdeauna lucruri care se vor desfășura altfel decât am planificat. Învață să te adaptezi noii situații și vei avea numai de câștigat.

Nu trebuie să le faci tu pe toate
Înconjoară-te de oameni capabili, învață să ai încredere în ei și apoi deleagă sarcinile în funcție de capacitățile fiecăruia.

Succesul este făcut și din eșecuri
Nu te lăsa demoralizat atunci când ai un eșec, deoarece orice bătălie importantă are și lupte pierdute. Învață din aceste situații și mergi mai departe spre obiectivul propus.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.