Vampiri energetici. Află de cine să te ferești – partea II

26.FEBRUARIE.2019
Vampiri energetici. Află de cine să te ferești – partea II

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Bolile dau năvală, pierzi bani, nu te mai simți iubită, poate că ești victima vampirilor energetici. Cum îi recunoaștem? Vampiri energetici sunt peste tot,

fie că vrem, fie că nu. Fiecare dintre noi avem parte de stres zilnic, ne confruntăm cu probleme inopinate.. nu pentru că așa-i în fotbal, ci pentru că așa este viața. Însă câți dintre noi știm că problemele și stresul ne șubrezesc aura, ceea ce permite vampirilor energetici să ne intre în spațiul propriu și să ne fure din energie? De cine trebuie să ne ferim, pentru a ne proteja de furturile energetice?

4. Certărețul

Dacă în anturajul nostru există o persoană care creează ceartă din nimic, atunci trebuie să știm că ea este de evitat.
Acest tip de vampir energetic are o plăcere deosebită de a se certa cu oricine, oricând. De fapt, în acest fel el își secătuiește victimele de energie.

Loading...

Sau poate că ni s-a întâmplat la un moment dat să ne certăm cu un prieten drag și la finalul conflictului să ne dăm seama că nu mai știm care este motivul disputei. Ei bine, cu siguranță că a existat o a treia persoană care ne-a făcut să ne luăm la harță, iar odată ce am identificat-o, ar fi bine să o excludem din anturaj, pentru că mereu va încerca să creeze discordie.

5. Salvatorul lăudăros

Ei bine, acest tip de vampir energetic suge energie băgându-se cu forța în viața noastră. Deși la prima vedere ar putea părea bine întenționat, în realitate are un interes. Așa că ar trebui să ne ferim de el, oricât de mult ne-ar linguși și ar face eforturi să demonstreze că are puterea de a răsturna munții din loc.

6. Arogantul

Acest tip de vampir energetic pozează în tipul intelectualului erudit. El chiar dacă are cunoștințe din multe domenii, în realitate este superficial și nu ne poate da sfaturi bune, bazate pe studii sau pe experiența persoanală. Este de evitat o astfel de persoană care crede că numai ideile sale sunt valabile, pentru că ne poate conduce pe căi greșite.

 7. Cel care pozează în rolul de victimă

Ori de câte ori vedem oameni care o fac pe-a victima și cer mereu ajutor, de multe ori fără ca măcar să aibă nevoie de el, trebuie să ne retragem numaidecât. Astfel de prieteni pot fi considerați lupi îmbrăcați în piei de oi, pentru că doar o fac pe-a nefericiții, când de fapt tot ce au nevoie este atenția și timpul celor din jur.
În concluzie, în jurul nostru există mai multe tipuri de vampiri energetici, totul este să fim atenți, pentru a-i identifica din timp și a ne retrage într-un mod politicos. Totuși, dacă la un moment dat ne dăm seama că suntem deja victima unui vampir energetic, nu trebuie să ne panicăm. Tot ce putem face este să încercăm să ne păstrăm încrederea în noi, să ne detașăm de situație, pentru a ne putea recăpăta echilibrul.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.