Vampiri energetici. Află de cine să te ferești – partea I

18.FEBRUARIE.2019
Vampiri energetici. Află de cine să te ferești – partea I
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Vampiri energetici, cum să recunoști oamenii cu energie negativă, pentru a te putea proteja. Cum îi recunoaștem? Vampiri energetici sunt peste tot, fie că

vrem, fie că nu vrem să credem. Se vorbește din ce în ce mai des despre vampiri energetici. Adevărul este că fiecare dintre noi am întâlnit la un moment dat un vampir energetic, numai că nu de fiecare dată ne-am dat seama despre ce este vorba. De exemplu, cu toții am fost cel puțin o dată în viață în preajma unei persoane care, pur și simplu a reușit să ne creeze o stare proastă de dispoziție sau să ne lase fără energie.

Tipuri de vampiri energetici, de cine ar trebui să ne ferim?

1. Depresivul

Loading...

În primul rând, ar fi bine să nu le dăm crezare acelor persoane din anturaj care au o aură negativistă, pesimistă, depresivă și cărora orice le-am spune ne vor pune piedici, spunându-ne cu convingere că nu vom reuși. În cazul lor nu se pune problema invidiei, ci pur și simplu ele au puterea de a ne „fura” energie din aură și de a ne considera victimele lor.   

Astfel de persoane pot fi rapid recunoscute și cel mai bun lucru pe care am putea să-l facem ar fi să-i excludem din lista de prieteni.

 2. Invidiosul

Există și vampiri energetic, care fură energie din cauza invidiei. Aceștia, deși au realizări în viață, trăiesc într-o continuă competiție cu cei din jur, fie că este vorba despre planul profesional, financiar sau sentimental.

Iar pentru a nu cădea în plasa lor, ar fi bine să nu le dăm detalii despre viața personală și planurile de viitor.

Aici am putea vorbi despre faptul că poate mulți dintre noi am observat că dacă la un moment dat am vrut să facem ceva și am povestit în anturaj despre asta, planul nu ne-a reușit.  De ce oare? Simplu, pentru că în anturaj a fost la acel moment un vampir energetic care ne-a invidiat atât de tare, încât ne-a răpit energia reușitei.

3. Cârcotașul

Acest vampir se poate întâlni mai peste tot, la serviciu, în familie, în anturaj. Este ușor de recunoscut pentru că vorbește cu dispreț despre cei din jur. Un semn care să ne trădeze starea sa de spirit este faptul că în timp ce vorbește gesticulează peste măsură, pentru a atrage atenția. Ba mai mult, îi face o plăcere deosebită să vorbească despre nefericirea altora.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,6  5
VOTURI
2711
4.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Când vine vorba despre idei de amenajări dormitoare cu bun feng shui, se ține cont de faptul că
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.