Previziuni astrologice pentru 7 septembrie – 7 octombrie 2017

11.SEPTEMBRIE.2017
Previziuni astrologice pentru  7 septembrie – 7 octombrie 2017

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Oameni de ajutor la tot pasul, mai mulți bani, dar și risc de amplificare a mândriei, pe fondul bunelor rezultate financiare. . Cocoșul face parte din topul

celor 5 zodii răsfățate de soartă în acest an. Totul va intra pe un trend ascendent odată cu ziua de 7 septembrie, zi în care această zodie va începe să guverneze energiile astrale, pentru o perioadă de o lună de zile.

DE INTERES: Horoscop 2018 cu previziuni de dragoste, bani, sănătate

Cocoșul, regele zodiacului din acest an, schimbă energiile în toamna 2017

Cocoșul beneficiază în 2017 de energia pozitivă adusă de stele speciale, dar este influențat și de aspecte astrologice nefavorabile, care pot pune probleme legate de vicii, mai ales la evenimente sau întruniri de afaceri.
Cu toate acestea, nu trebuie să-ți faci griji, deoarece energia pozitivă a perioadei 7 septembrie - 7 octombrie, va fi, pe o scară de la 1 a 10, de nota 9.

Loading...

O perioadă bună pe plan financiar, dar cu probleme pe plan sentimental

Dacă ai urmărit preziviunile astrologice ale perioadei 7 august – 7 septembrie și ți-ai pregătit din timp o strategie, în perioada următoare ar trebui să culegi roadele muncii depuse, fără să-ți faci griji pentru bani. Așadar, e timpul să ieși mai des în societate, să mergi la evenimente unde să-ți promovezi ideile.
Este foarte important să profiți de influxul astrologic existent și să inițiezi acțiuni pe cont propriu, cum ar fi un nou job, o afacere. Nu pierde prea mult timp pentru a te decide, deoarece oameni de ajutor vor apărea în jurul tău, trebuie doar să ai curajul și să le ceri sfaturi sau chiar bani.

Autoritatea se va aplifica, există șanse sporite de a fi promovat și de a-ți clădi o reputație bună, datorită sârguinței de care ai dat dovadă. Desigur, lenea nu are ce căuta în programul zilnic, deoarece nu e vreme de stat ci de acționat. Doar în acest fel vei putea strânge bani.
Va fi o perioadă favorabilă pentru studii și acumularea de noi informații. Te poți orienta spre un curs de perfecționare.

Relații destabilizate, stări negative amplificate

Chiar dacă actiunile vor fi mai impulsive, iar discursul va fi mai agresiv, nu ai de ce să-ți faci griji. Totuși, nu recurge la minciună pentru că vei fi descoperit și astfel riști să pierzi timp, reputație, bani.
Relația de dragoste poate fi umbrită de apariția unor stări acute de tristețe, singurătate, dar aceste dezechilibre emoționale se vor rezolva în perioada următoare. Fiecare trebuie să fie conștient de șansele crescute pe plan financiar și să fructifice din plin oportunitățile care apar.

Pericolele ascunse pot apărea din cauza invidiei, mândriei, aroganței. De aceea, fii focalizat pe aprecierea celor din jur, pentru a atrage în schimb energie pozitivă și admirație.

Sub nicio formă nu te încrede în bârfele care vor ajunge la urechea ta și nu minți pentru a-ți construi o imagine publică falsă. Lasă cinstea și onoarea să ocupe spațiu în viața ta.

Sursa foto:

loading...
184
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.