Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Stăpânul Zilei și puterea interioară

Punctul de referință din fiecare hartă a destinului este Stăpânul zilei, respectiv elementul tulpinii cerului care apare în coloana Zi.

Punctul de referință din fiecare hartă a destinului este Stăpânul zilei, respectiv elementul tulpinii cerului care apare în coloana Zi.

Există 10 elemente și polarități posibile pentru stăpânul zilei din calcul coloanele destinului: lemn yang, lemn yin, foc yang, foc yin, pământ yang, pământ yin, metal yang, metal yin, apă yang și apă yin.

Calculează care este stăpânul zilei și află ce spune ziua de naștere despre o persoană.

Primul lucru care se determina într-o analiză astrologică Bazi este puterea interioară a stăpânului zilei, respectiv calitatea elementului său.

De exemplu, dacă persoana s-a născut într-un anotimp al cărui element îl crează sau este același cu elementul stăpânului zilei, rezultă că puterea interioară a acestuia este puternică.

Mai sunt și alte metode de a determina puterea interioară: se verifică dacă stăpânul zilei are rădăcini sau dacă are resurse etc., dar cea mai importantă metodă este cea din exemplul de mai sus. Cele 12 zodii chinezești sunt împărțite în 4 anotimpuri.

- Primăvară: Tigru, Iepure, Dragon; Element anotimp: Lemn
- Vară: Șarpe, Cal, Capră; Element anotimp: Foc
- Toamnă: Maimuță, Cocoș, Căine; Element anotimp: Metal
- Iarnă: Mistreț, Șobolan, Bivol; Element anotimp: Apă

Elementul pământ își exercită acțiunea în ultima lună a fiecărui anotimp, respectiv: Dragon (pământ de primăvară), Capră (pământ de vară), Câine (pământ de toamnă) și Bivol (pământ de iarnă).

Un alt exemplu: persoana are stăpânul zilei lemn yang și este născută în luna Tigru. Zodia Tigru face parte din anotimpul primăvară definită de elementul Lemn. Se observă că că elementul anotimpului este același cu stăpânul zilei și prin urmare, stăpânul zilei este puternic.

Dacă persoana ar fi fost născută într-o lună de vară, în zodia Cal, stăpânul zilei ar fi avut putere slabă deoarece elementul foc care definește vara și zodia Cal consumă elementul lemn al stăpânului zilei, deci îi scade energia, conform cu ciclul de consum.

Stăpânul zilei este cheia descifrării codului înscris în cei 4 stâlpi ai destinului și cele 10 coloane ale destinului. În funcție de relația dintre stăpânul zilei și celelalte elemente și zodii din stâlpii destinului, se calculează puterea interioară care poate fi slabă sau puternică.

Dacă puterea interioară a stăpânului zilei este slabă, atunci îi sunt favorabile: elementul la fel cu el și elementul care îl generează coform cu ciclul de creație al celor 5 elemente.

Dacă puterea interioară a stăpânului zilei este puternică, atunci îi sunt favorabile: elementul care îl consumă, elementul care îl distruge și elementul pe care stăpânul zilei îl distruge, coform cu ciclurile de consum și de distrugere ale celor 5 elemente.

Atunci când se interpretează cele 10 coloane ale destinului se caută mai întâi în ce coloană apar elementele care îi sunt favorabile stăpânului zilei.

De exemplu, dacă pentru stăpânul zilei foc yang se stabilește că apa este un element favorabil, coloanele destinului în care apare apa vor fi norocose pentru persoana în cauză respectiv perioadele de vârstă când apare apa vor fi pline de reușite.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit