Stăpânul Zilei și puterea interioară

Punctul de referință din fiecare hartă a destinului este Stăpânul zilei, respectiv elementul tulpinii cerului care apare în coloana Zi.

Punctul de referință din fiecare hartă a destinului este Stăpânul zilei, respectiv elementul tulpinii cerului care apare în coloana Zi. Există 10 posibili stăpâni ai zilei: lemn yang, lemn yin, foc yang, foc yin, pământ yang, pământ yin, metal yang, metal yin, apă yang și apă yin.

Jia - lemn yang - este ca un stejar puternic
Yi - lemn yin - este precum iarba verde și grasă
Bing - foc yang - este asociat cu Soarele
Ding - foc yin - arată precum flacăra unei lumânări sau focul de la șemineu
Wu - pământ yang - este ca un baraj solid din ciment
Ji - pământ yin - este nisipul fierbinte sau solul fertil
Geng - metal yang - se asociază cu bucățile masive și ascuțite de metal
Xin - metal yin - este o bijuterie de preț bine confecționată
Ren - apa yang - se identifică cu oceanul adânc și misterios
Gui - apa yin - este ploaia blândă și dătătoare de viață

Calculează care este stăpânul zilei și află ce spune ziua de naștere despre o persoană.

Primul lucru care se determina într-o analiză astrologică Bazi este puterea interioară a stăpânului zilei, respectiv calitatea elementului său. De exemplu, dacă persoana s-a născut într-un anotimp al cărui element îl crează sau este același cu elementul stăpânului zilei, rezultă că puterea interioară a acestuia este puternică. Mai sunt și alte metode de a determina puterea interioară: se verifică dacă stăpânul zilei are rădăcini sau dacă are resurse etc., dar cea mai importantă metodă este cea din exemplul de mai sus. Cele 12 zodii chinezești sunt împărțite în 4 anotimpuri.

Loading...

- Primăvară: Tigru, Iepure, Dragon; Element anotimp: Lemn
- Vară: Șarpe, Cal, Capră; Element anotimp: Foc
- Toamnă: Maimuță, Cocoș, Căine; Element anotimp: Metal
- Iarnă: Mistreț, Șobolan, Bivol; Element anotimp: Apă

Elementul pământ își exercită acțiunea în ultima lună a fiecărui anotimp, respectiv: Dragon (pământ de primăvară), Capră (pământ de vară), Câine (pământ de toamnă) și Bivol (pământ de iarnă).

Un alt exemplu: persoana are stăpânul zilei lemn yang și este născută în luna Tigru. Zodia Tigru face parte din anotimpul primăvară definită de elementul Lemn. Se observă că că elementul anotimpului este același cu stăpânul zilei și prin urmare, stăpânul zilei este puternic. Dacă persoana ar fi fost născută într-o lună de vară, în zodia Cal, stăpânul zilei ar fi avut putere slabă deoarece elementul foc care definește vara și zodia Cal consumă elementul lemn al stăpânului zilei, deci îi scade energia, conform cu ciclul de consum.

Stăpânul zilei este cheia descifrării codului înscris în cei 4 stâlpi ai destinului și cele 10 coloane ale destinului. În funcție de relația dintre stăpânul zilei și celelalte elemente și zodii din stâlpii destinului, se calculează puterea interioară care poate fi slabă sau puternică.

Dacă puterea interioară a stăpânului zilei este slabă, atunci îi sunt favorabile: elementul la fel cu el și elementul care îl generează coform cu ciclul de creație al celor 5 elemente.

Dacă puterea interioară a stăpânului zilei este puternică, atunci îi sunt favorabile: elementul care îl consumă, elementul care îl distruge și elementul pe care stăpânul zilei îl distruge, coform cu ciclurile de consum și de distrugere ale celor 5 elemente.

Atunci când se interpretează cele 10 coloane ale destinului se caută mai întâi în ce coloană apar elementele care îi sunt favorabile stăpânului zilei. De exemplu, dacă pentru stăpânul zilei foc yang se stabilește că apa este un element favorabil, coloanele destinului în care apare apa vor fi norocose pentru persoana în cauză respectiv perioadele de vârstă când apare apa vor fi pline de reușite.

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

BALANTA. Zodia Balanta femeia și barbatul Balanta în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de
Horoscop sexual VARSATOR femeia VArsator în pat și barbatul Varsator în pat
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Horoscop 2019: SAGETATOR horoscop SANATATE, vitalitate
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.