Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

COMPATIBILITATE Femeia CAPRICORN și bărbatul Capricorn

Femeia Capricorn este ambițioasă și mereu va dori mai mult de la ea și totodată de la tine. Dacă dorești să îi stai în preajmă, indicat ar fi să ai o carieră de succes sau să te bucuri de o reputație bună, dar cel mai important detaliu la care va fi atentă va fi sinceritatea, devotamentul și gradul de evoluție spiritual. Ea îmbină utilul cu plăcutul și datorită hotărârii ei de fiecare dată reușește, se așteaptă ca cei din jur să îi ofere respectul și siguranța de care are nevoie.

Bărbatul Capricorn este omul de succes al Horoscopului. În toate domeniile: profesional, financiar, dragoste, afaceri, acesta dorește să aibă parte doar de reușite, de aceea va alege o femeie chibzuită, matură, care să împărtășească aceleași principii ca ale lui. Este un tată veritabil, nu uită de cei mici, de fapt tot sacrificiul său din punct de vedere profesional îl face pentru familie.


Capricorn
Capricorn

COMPATIBILITATEA CAPRICORN - CAPRICORN


O relație mai mult profesională decât sentimentală, multă muncă pentru a atinge un anumit statut social.
NivelNivelNivelNivelNivel

Personalitate comună: rece, monotonie, înțelepciune, inteligență, gândire profundă, singurătate în doi, muncă, tabieturi, rutină, clasicism, devotament, fidelitate. Două semne cardinale de Pământ.
Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de stabilitate, care fac ca relația voastră să fie bazată pe sentimente de stabilitate. Acesta este punctul vostru comun, care vă va ajuta să ajungeți la bogăție și să ieșiți la suprafață atunci când lucrurile merg prost. În concluzie, aveți o relație foarte bună, care însă ar putea fi afectată de faptul că partea senzuală se va abandona, iar totul va deveni o monotonie.
Bani, carieră, afaceri: împreună ați putea face mai mulți bani, nu vă zgârciți. Chibzuința este bună, dar folosită cu moderație, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și investiții. Nu vă încăpățânați și nu vă lăcomiți. Viața înseamnă mult mai mult decât partea financiară, bucurați-vă de prezența celor care vă iubesc.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit