Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Bani, carieră și afaceri - bărbatul Iepure

Se potrivește de minune în funcții politice, mai ales că în acest domeniu micile sau marile minciuni vin la pachet cu funcția

Este un foarte bun diplomat. Prin eleganța de care dă dovadă în exprimare, poate face electoratul să-l aleagă în funcții supreme.

În afaceri, este un partener minunat prin capacitatea sa de a se mișca în mediile sociale și de a negocia în cel mai nobil mod. Poate fi un bun actor, deoarece îi place să-și pună măști diferite, în funcție de situație.

Nu îi place să-și arate punctul său vulnerabil: sensibilitatea. Îi place să se laude când devine puternic și faimos, deoarece acestea îl fac să se simtă împlinit. Are harul de a se linguși până îi convinge pe cei din jur să-i accepte condițiile. Poate lucra impecabil în vânzări. Este omul care, dacă este dat afară pe ușă, intră pe geam. Insistă până ce-și obține scopurile. Are succes financiar. Se afirmă și are succes în următoarele domenii de activitate: educație, medicină, psihologie, politică, relații cu publicul, resurse umane, artă, vânzări, asigurări.

Horoscop Bărbatul Iepure, în continuare:

Compatibilitate Zodia Iepure

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit