Zodia Brad din zodiac arboricol

Perioada: 2-11 Ianuarie si 5-14 Iulie
Caracteristici cheie: inteligență, misticism, egoism

Cei din zodia Bradul sunt văzuți de cei din jur ca fiind misterioși, retrași, cu o alură austeră și glacială. Persoanele născute sub acest semn sunt inteligente și analitice, analizează de cele mai multe ori cu atenție totul.

Cei din jur îi percep pe acești nativi ca fiind enigmatici, timizi și retrași. Acest fapt se datorează atitudinii rigide, sobre, pe care o afișează de cele mai multe ori. Își stabilesc obiective înalte și fac calcule precise pentru îndeplinirea acestora.

Dragoste Zodia Brad

Atunci când se îndrăgostesc, nativii Brad se schimbă radical. Se pun pe loc secund, se dedică total și sunt în stare de orice pentru partenerul de cuplu. Sunt capabili de trăiri și sentimente de care nu sunt conștienți.

Celebrități născute în zodia Brad

Personalități născute în zodia Brad: Harrison Ford, Suzana Vega, Lara Fabian, Vittorio de Sica, Lino Ventura, Yul Brynner

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!