Zodia Tei din zodiac arboricol

Perioada: 11 – 20 Martie; 13 – 22 Septembrie
Caracteristici cheie: inteligență, prietenie, curaj

Personalitate zodia Tei

Nativii din zodia Tei sunt prieteni buni pentru oricine, însă oscilează între lașitate și curaj, dreptate și minciună, fidelitate și nestatornicie. Cele mai pronunțate caracteristici ale nativilor Tei sunt inconsecvența și versatilitatea. Au idealuri înalte, le place confortul material.

Pun foarte mult preț pe etichetă, vor face tot posibilul pentru a avea o înfățișare bună. Se adaptează ușor oricărui mediu. Sunt pragmatici și ordonați, însă uneori pot fi dificili, nefind demni de încredere. Fac tot posibilul să stea cât mai departe de situațiile neplăcute.

Nativii zodiei Tei atrag cu ușurință persoane în jurul lor, primind în unele cazuri mai multă încredere decât trebuie. Cu un miros îmbietor, Teiul este un copac ce are un farmec aparte, dezvoltat armonios, ce reprezintă media dintre trăsăturile pozitive și cele negative.

Dragoste zodia Tei

Nativii din zodia Tei visează la o dragoste perfectă, au nevoie de un partener care să îi ajute să înflorească continuu. De asemenea, au nevoie de dragoste și afecțiune. Își doresc o relație armonioasă, oferă mult și au nevoie de o persoană care să îi împărtășească sentimentele. Își doresc copii, iar atunci când îi vor avea le va oferi o atenție deosebită.

Celebrități născute în zodia Tei

Personalități născute în zodia Tei: Kathy Ireland, Horia Șerbănescu, Prințul Albert de Monaco, Sophia Loren

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!