Zodia Stejar din zodiac arboricol

Perioada: 21 Martie (echinocțiul de primăvară) Caracteristici cheie: încăpățânare, independență, curaj

Personalitate zodia Stejar

Nativii din zodia Stejar se bucură de o sănătate de fier și vor avea parte de mult noroc pe parcursul vieții. De cele mai multe ori, sunt conservatori și rigizi. Din punct de vedere psihic, uneori poate chiar și fizic, au o statură impozantă, nu acceptă/cer ajutorul celor din jur și nu se sprijină pe aceștia.

Inteligenți și ordonați, își stabilesc obiective clare, le place să acționeze și să ducă la bun sfârșit acțiunile începute. De asemenea, sunt încăpățânați și devin iritabili atunci când sunt contraziși. Știu să își apere interesele și nu le încalcă pe a celor din jur.

În același timp, sunt nepăsători cu privire la indiferența celor din jur, însă atunci când promit ceva se țin de cuvânt. Impunător și puternic, stejarul este un copac de o frumusețe aparte, are rădăcini puternice, prinse bine în pământ.

Dragoste zodia Stejar

Nativii din zodia Stejar sunt o companie plăcută și în dragoste. Aceștia au curaj, se aventurează în relații sperând că vor rămâne definitiv cu persoana respectivă. Se îndrăgostesc la prima vedere, însă nu pot fi fideli pentru mult timp. Își schimbă repede pasiunile, însă cu trecerea anilor comportamentul nativilor Stejar se poate schimba.

Celebrități născute în zodia Stejar

Personalități născute în zodia Stejar: Vasili Stalin, Antal Dunai, Johan Sebastian Bach, Simone Signoret

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!