Zodia Smochin din zodiac arboricol

Perioada: 14 – 23 Iunie; 2 – 11 Decembrie
Caracteristici cheie: sinceritate, libertate, pragmatism

Personalitate zodia Smochin

Nativii din zodia Smochin au un simț estetic foarte bine dezvoltat, sunt atrași de tot ce este frumos. Au un spirit liber, preferă să aibă cât mai multe activități pentru a nu se plictisi. Uneori pot fi extrem de complexați, le lipsește cu desăvârșire încrederea în sine. Rafinamentul trăsăturilor și armonia le lipsesc, de asemenea. Au nevoie de atenție din partea celor din jur.

Sunt extrem de sinceri, nu au parte de liniște sufletească, iar parcursul lor în viață este imprevizibil. Le este greu să conștientizeze calitățile pe care le au. Sunt pragmatici, iar când vor reușit să-și valorifice acest atuu vor fi în stare să prospere pe plan financiar. Acești nativi vor fi mereu fideli și sinceri, nu vor profita de cei din jur.

Un copac nu foarte rezistent, Smochinul are nevoie de un climat cald pentru a se dezvolta.

Dragoste zodia Smochin

Nativii din zodia Smochin au nevoie alături de o persoană înțelegătoare, cu care să se poată simți în siguranță și cu care să poată întemeia o familie armonioasă. Totodată, au nevoie de o persoană care să îi facă să se simtă confortabil, poate chiar o persoană nonconformistă. Primind dragoste, nativii Smochin se pot dezvolta extraordinar de bine.

Celebrități născute în zodia Smochin

Personalități născute în zodia Smochin: Allison Moorer, Christine Dejoux, Broderick Crawford, Frank Sinatra, Cornel Coman

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!