Zodia Sirena din zodiac grecesc

Perioada: 4 Iulie – 10 August
Caracteristici cheie: iubire, lăcomie

Personalitate zodia Sirena

Persoanele născute în această perioadă, nativii Sirenă, sunt atrăgători ca un magnet pentru cei din jurul lor. Le place să cucerească și să se simte adorați, dar cu greu iubesc la rândul lor și rezistă destul de puțin în relațiile de dragoste de lungă durată.

Sunt considerați persoane lacome și ușor superficiali, își ating scopurile indiferent de ce este nevoie să facă pentru asta. Unele persoane îi consideră periculoși, însă când ajung să le cunoască cu adevărat își pot schimba părerea.

Dragoste zodia Sirena

Asemenea sirenelor din povești care ademeneau marinarii, iar navele acestora se loveau de stânci, nativii Sirenă sunt considerați a fi periculoși la capitolul dragoste. Pot cuceri pe oricine, au puterea de a atrage persoane în viața lor. Au obiceiul de a controla și manipula partenerul de cuplu, iar adesea sunt insensibili și nu sunt capabili de a înțelege și nevoile partanerului.

Simboluri zeitate zodia Sirena

Arcul, știuca, sceptrul, tronul, fulgerul

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!