Zodia Sfinx din zodiac grecesc

Perioada: 23 Octombrie – 30 Noiembrie
Caracteristici cheie: materialism, inteligență, perseverență

Personalitate zodia Sfinx

Nativii din zodia greceasă Sfinx sunt muncitori, perseverenți și ambițioși. Își aleg prietenii cu atenție, își respectă prietenii și familia. Uneori pot fi destul de materialiști și au tendința să uite că adevărata comoară sălășluiește în propriul suflet. Dacă învață să fie puțin mai empatici, pot găsi fericirea adevărată.

Aceste persoane obișnuiesc să fie materialiste, șirete. Cei din zodia Sfinx sunt în stare să profite de orice ocazie pentru a ajunge unde își doresc. Profită de pe urma oricui se poate fără remușcări. Acești nativi știu ceea ce vor și nu se dau în lături de la nimic pentru a obține ce doresc.

Dragoste zodia Sfinx

Despre  persoanele din zodia Sfinx se consideră că la capitolul dragoste au un ego extrem de mare. În dragoste, nu acceptă critici și reproșuri, au așteptări extrem de mari atât de la propria persoană, cât și de la partener. Nu obișnuiesc să vorbească despre ceea ce simt, ci preferă să demonstreze.

Când se îndrăgostesc, nativii Sfinx obișnuiesc să câștige dragostea partenerului prin cadouri scumpe. Sunt persoane selective în ceea ce privește partenerul de viață, sunt perfecționiști și de aceea le este greu să își găsească un partener pe măsura așteptărilor.

Simboluri zeitate zodia Sfinx

Grâul, boabele, macul, flautul, butoiașe de vin

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!