Zodia Scorus din zodiac arboricol

Perioada: 1 – 10 Aprilie; 4 – 13 Octombrie
Caracteristici cheie: fidelitate, implicare, altruism

Personalitate zodia Scoruș

Nativii din zodia Scoruș dau impresia că nu au griji, însă de fapt se luptă cu stresul, cu diferite griji datorate de capacitățile și urgențele mediului în care trăiesc. Sunt ambițioși și altruiști, le place să îi mulțumească pe cei din jur până la cele mai mici detalii, pun mai mult accent pe mulțumirea celor din jur decât pe cea proprie.

Uneori exagerează, sunt firi complicate. De asemenea, este imposibil ca nativii Scoruș să treacă neobservați, sunt extrem de cinstiți, inteligenți și implicați. Știu cum să își pună atuurile în valoare, sunt înclinați spre artă. Își cunosc limitele, au simțul măsurii și de aceea va fi imposibil să cedeze excentricităților.

Reușesc să se facă plăcuți de cei din jur, oscilează între dorința de a se subordona altora și cea de a fi independenți. Aparent fragil, Scorușul este un copac cu lemn tare, foarte rezistent ce are un farmec aparte, este simpatic și destul de sensibil.

Dragoste zodia Scoruș

În dragoste, cei din zodia Scoruș sunt fideli și cinstiți. Iubesc sincer și de aceea suferă când sunt răniți. Sunt exigenți atât cu propria persoană, cât și cu partenerul. Atunci când iau decizii, nu privesc înapoi și nu regretă, mai ales dacă au fost răniți. Stresul cotidian își pune amprenta și în relația de cuplu, unde îi poate face să pară instabili.

Celebrități născute în zodia Scoruș

Personalități născute în zodia Scoruș: Victor Parhon, Nicky Hilton, John Logan, Vladimir Putin, Charles Baudelaire

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!