Zodia Salcie din zodiac arboricol

Perioada: 1 – 10 Martie; 3 – 12 Septembrie
Caracteristici cheie: senzualitate, sensibilitate, inteligență

Personalitate zodia Salcie

Nativii din zodia Salcie sunt senzuali, romantici și foarte frumoși. Adesea au stări de melancolie, le place arta, poezie. Ploaia de toamnă timpurie și miresmele îmbătătoare îi încarcă, le creează un anume confort. Sensibilitatea și melancolie de care dau dovadă îi poate face pe cei din jur să creadă despre nativii din zodia Salcie că sunt neajutorați.

Aceștia sunt, de fapt, hotarâți, iar în acțiunile pe care le desfășoară pot fi duri. Sunt inteligenți și intuitivi, au nevoie de libertate. Nu acceptă să le fie încălcată libertatea și nu încalcă libertatea altora. Par persoane fragile, însă nativii Salcie sunt experți în contraatac și defensivă.

Se complac de condițiile dure în care sunt nevoiți să trăiască, însă nu trebuie crezuți în totalitate, deoarece le face plăcere să se plângă de orice. Salcia are un farmec aparte, este pitorească, dulce și atractivă.

Dragoste zodia Salcie

Cu un farmec aparte, nativii din zodia Salcie sunt extrem de romantici și senzuali. Le place să provoace diverse rupturi în relațiile de cuplu, iar apoi au obiceiul de a-și savura suferința provocată. Sunt de părere că romantismul este foarte important în relație. Dar sunt inconsecvenți și trebuie să învețe să fie mai toleranți cu partenerul de cuplu.

Celebrități născute în zodia Salcie

Personalități născute în zodia Salcie: Ana Karina Casanova, Raul Julia, Emil Boc, Mihail Gorbaciov, Frederic Chopin

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!