Zodia Satir din zodiac grecesc

Perioada: 31 Mai – 3 Iulie
Caracteristici cheie: adrenalină, pasiune, provocare

Personalitate zodia Satir

Pasionali din fire, nativii Satir au nevoie să simtă mereu adrenalina curgându-le prin vene, pentru că adoră tot ce este interzis. Nu își refuză niciodată propriile plăceri. Trăiesc pentru plăcere și pentru aventură, nu se gândesc la viitor sau la consecințe și le plac provocările. Sunt firi curioase, le place să exploreze și să cunoască cât mai mult.

Tocmai din cauză că le place să exploreze atât de mult, greșesc adesea. Dacă le este îngrădită libertatea devin irascibili, dezagreabili și se îndepărtează.

Dragoste zodia Satir

Se sperie când relațiile încep să devină serioase și au tendința de a renunța la ele. O soluție pentru ei ar fi să se îndrăgostească mai întâi de sufletul cuiva și apoi de fizicul său. Au nevoie de provocări și în relația de cuplu, pentru a nu se plictisi.

Nu pun foarte mult accent pe aspectul fizic, contează ca partenerul să îi poată stimula intelectual. Uneori au tendința de a renunța la relații când acestea devin serioase, iar alteori devin dependenți de partener.

Simboluri zeitate zodia Satir

Băiatul și săgeata, arcul, știuca

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!