Zodia Plop din zodiac arboricol

Perioada: 4 – 8 Februarie; 1 – 14 Mai; 5 – 13 August
Caracteristici cheie: inteligență, pesimism, curaj

Personalitate zodia Plop

Nativii din zodia Plop sunt înconjurați de prieteni, simt nevoia de a fi integrați în societate, însă nu suportă apropierea prea mare de oricine. Au foarte mult bun simț, sunt inteligent și vor ști cum să treacă prin viață cu calm și grație. Găsesc soluții problemelor și știu cum să treacă cu zâmbetul pe buze peste accidentele sentimentale sau de orice altă natură.

Pot fi considerați uneori superficiali, deoarece nu își exteriorizează emoțiile, apar mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea sunt pesimiști, se gândesc la ce e mai rău, dar au sufiecient curaj cât să înfrunte orice. Au momente când doresc să fie singuri, însă se simt foarte bine când sunt înconjurați de prieteni.

De asemenea, au un simț practic foarte bine dezvoltat, există riscul de a deveni lacomi și duri. Plopul este un copac subțire, extrem de frumos, cu o scoarță sensibilă care are nevoie de condiții favorabile pentru a se dezvolta armonios.

Dragoste zodia Plop

Pe partea sentimentală, cei din zodia Plop sunt sensibili și independenți, iar din această cauză pot apărea probleme în a-și găsi fericirea. Pot suferi multe deziluzii. În relații, capată încredere deplină în partener. Nu ocolesc căscnicia, își doresc copii și o viață fericită, acestea fiind o mare realizare pentru acești nativi.

Celebrități născute în zodia Plop

Personalități născute în zodia Plop: Andy Warhol, Carlos Marcello, John Mathieson, Audrey Hepburn

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!