Zodia Pin din zodiac arboricol

Perioada: 19 – 28 Februarie; 24 August – 2 Septembrie
Caracteristici cheie: subtilitate, egoism, sensibilitate, rafinament

Personalitate zodia Pin

Nativii din zodia Pin sunt puternici și greu de oprit din îndeplinirea obiectivelor pe care și le-au propus. Au o voință de fier, sunt bine organizați și extrem de optimiști. În lupta pentru existență pot fi adversari greu de învins. Le place subtitlitatea și rafinamentul, mediul în care activează să fie amenajat după propriul gust.

Sunt atrași de lux, au bun gust, le place ambianța casnică. Își trasează obiective concise pe care se luptă să le îndelpinească. Uneori, pot fi foarte egoiști. Ascultă problemele altora, sunt buni confidenți, însă nu se implică în ele, se feresc să dea sfaturi.

Consideră că problemele personale sunt singurele care contează și nu le place să asiste la suferințele oamenilor. Pinul este un copac de o frumusețe spectaculoasă, elegant și rezistent.

Dragoste zodia Pin

În dragoste, cei din zodia Pin se pot schimba total. Dintr-o persoană egoistă, care urmărește binele propriu, ajunge în relația de cuplu o persoană altruistă, capabilă de orice sacrificiu pentru fericirea persoanei iubite. Sunt pasionali, iar uneori pot fi imprudenți. Pot lua decizii pe care în viitor să le regrete.

Celebrități născute în zodia Pin

Personalități născute în zodia Pin: Dan Negru, Louis Kahn, Victor Hugo, Michael Jackson, Gloria Estefan, Arthur Schopenhauer

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!