Zodia Pegas din zodiac grecesc

Perioada: 19 Martie – 24 Aprilie
Caracteristici cheie: pesimism, indiferență, superficialitate

Personalitate zodia Pegas

Nativii Pegas sunt de cele mai multe ori dominați de gânduri negative, care le răpesc orice plăcere a vieții. Ar fi bine să învețe să facă și sacrificii pentru cei dragi și să nu se pună mereu pe primul loc, altfel, la un moment dat vor descoperi că nu sunt de neînlocuit.

Au însă și momente în care sunt veseli, deschiși spre nou și dornici de comunicare și aventură. Sunt visători, trăiesc în prezent și nu obișnuiesc să se gândească la viitor sau la posibilile riscuri ce pot apărea.

Dragoste zodia Pegas

La capitolul dragoste, nativii Pegas au tendința de a fi superficiali. Pe parcursul relației pot deveni indiferenți, își pot pierde destul de repede interesul pentru partener și au tendința de a înșela. Adoră să fie în centrul atenției, iar în momentul în care simt că nu li se oferă destulă atenție tind să o caute în altă parte. Sunt considerați cei mai nestatornici nativi din zodiacul grecesc.

Simboluri zeitate zodia Pegas

Sulița, câinele cu 3 capete

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!