Zodia Nuc din zodiac arboricol

Perioada: 21 – 30 Aprilie; 24 Octombrie – 12 Noiembrie
Caracteristici cheie: inteligență, originalitate, inconsecvență

Personalitate zodia Nuc

Nativii din zodia Nuc  oscilează între tendința de a se exprima, de a uimi lumea și cea de a se închide în sine, detașându-se de tot ce îi înconjoară. Adesea sunt contradictorii, inconsecvenți și capricioși. Ușor artificiali, nativii zodiei Nuc par persoane timide și artificiale. Datorită gusturilor rafinate pe care le au, sunt văzuți de cei din jur ca fiind superficiali.

În funcție de împrejurări își pot schimba atitudinea, poartă un fel de mască de protecție față de cei din jur.  Sunt destul de singuratici, dar originali. Din cauza schimbărilor dese de temperament, cei din jur îi înțeleg destul de greu. Există posibilitatea de a ajunge celebri. Vor ajunge să trăiască o viață plină de riscuri, înconjurați de prieteni și câțiva dușmani.

Dragoste zodia Nuc

În relațiile de dragoste, nativii din zodia Nuc sunt fideli și generoși. Aceștia sunt în stare de multe sacrificii pentru persoana iubită. Deși fideli și generoși, uneori au obiceiul de a-și subjuga partenerul de cuplu. Sunt impevizibili, iar partanerul de cuplu trebuie să aibă o răbdare de fier pentru a-i putea înțelege. Sunt captivanți, însă uneori poate da semne de agresivitate.

Celebrități născute în zodia Nuc

Personalități născute în zodia Nuc: Pablo Picasso, Albert Camus, Roy Scheider,  William Randolph Hearst

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!