Zodia Minotaur din zodiac grecesc

Perioada: 1 Decembrie – 7 Ianuarie
Caracteristici cheie: egoism, putere, insensibilitate, prietenie

Personalitate Minotaur

Acestea sunt persoanele care sunt mereu înconjurate de prieteni, pe care știu mereu că se pot baza, dar nu întotdeauna întorc favorul. Adoră să fie în centrul atenției și să primească multe complimente, așa că fac tot posibilul să fie cei mai buni în toate.

Nativii Minotaur pot părea insensibili și frivoli. Uneori pot fi egoiști, se găndesc doar la binele propriu, se cred atotștiutori și atotcunoscători și nu acceptă ideea ca o altă persoană să aibă mai multe cunoștințe. Nu este exclus ca nativii Minotaur să încerce să profite de cei din jur pentru a-și atinge scopurile.

Dragoste zodia Minotaur

La capitolul dragoste, nativii Minotaur pot părea la început insensibili, încapabili de a avea sentimente. Odată ce se atașează de o persoană, nativii Minotaur renunță la rigiditate, devenind chiar pasionali. Se atașează greu, dar când o fac sunt sinceri și își respectă partenerul. Sunt capabili de sentimente puternice și sunt în stare să facă orice pentru fericirea partenerului de cuplu.

Simboluri zeitate zodia Minotaur

Flautul, butoiașe de vin, lira

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!