Zodia Mesteacan din zodiac arboricol

Perioada: 24 Iunie (solstițiul de vară)
Caracteristici cheie: naturalețe, modestie, intuiție

Personalitate zodia Mesteacăn

Nativii din zodia Mesteacăn preferă să facă parte din mediile în care își pot pune în valoare calitățile fără prea mari eforturi și în care să fie apreciați. Cu toate astea, Mesteacănul se poate adapta cu ușurință oricărui mediu. De cele mai multe ori, sunt persoane foarte inteligente, cu o imaginație debordantă, capacitate de muncă, perseverență, cunoștințe.

Sunt ușor rezervați față de cei din jur, timorați cu privire la expunerea spre necunoscut. Nu sunt cei mai aventurieri, au percepții bazate pe tradiționalism. Sunt modești și familiști, deși uneori pot părea reci sau indiferenți. Mesteacănul este un copac frumos, natural, decorativ și plăcut. Este extrem de agreat datorită faptului că înnobilează și animă existența persoanelor care îi stau în preajmă.

Dragoste zodia Mesteacăn

Cu o intuiție foarte bine dezvoltată, nativii acestei zodii au capacitatea de a intui care este persoana potrivită pentru ei. De cele mai multe ori consideră despre căsătorie că este o experiență interesantă care merită încercată.

Extrem de iubitori și sentimentali, au nevoie alături de o persoană înțelegătoare care să le poată înțelege și accepta schimbările de stare pe care le au frecvent. Într-o relație, aceștia pot fi extrem de sentimentali sau indiferenți.

Celebrități născute în zodia Mesteacăn

Personalități născute în zodia Mesteacăn: Solange Knowles, Sf. Ioan Botezătorul, Joe Penny, Sherry Stringfield

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!