Zodia Maslin din zodiac arboricol

Perioada: 23 Septembrie (echinocțiul de toamnă)
Caracteristici cheie: înțelepciune, pace, inteligență

Personalitate zodia Măslin

Nativii din zodia Măslin sunt extrem de empatici și reușesc să înțeleagă nevoile, aspirațiile și interesele celor din jur . De asemenea, sunt receptivi, săritori, le place să fie de ajutor. Spirit calm și senin, meditează la subiectele care îi preocupă. Nativii sunt inteligenți și înțelepți, au șanse mari să aibă o evoluție glorioasă în lume.

Se pot face ușor remarcați de către cei din jur și pot rămâne în amintirea acestora mult timp. Pentru o viață sănătoasă, nativilor Măslin li se recomandă să stea mai mult la soare, poate chiar într-un climat mediteranean. Arbore de talie mică, aparent fragil, măslinul are o frumusețe care provine din interior.

Acesta este considerat copacul păcii, de aceea se spune despre persoanele născute pe data de 23 Septembrie că sunt pacifiste și înțelepte. Nativii zodiei Măslin sunt liniștiți și caută să trăiască în armonie cu cei din jur.

Dragoste zodia Măslin

Fiind un spirit liber și pacifist, sunt împotriva geloziei și a sufocării partenerului. Cu toate acestea, au mici momente când sunt geloși, însă fără a sufoca, având o concepție aparte cu privire la libertatea partenerului. Pot părea dezinteresați, dar asta doar din cauză că au nevoie de libertate și o oferă la rândul lor. Sunt capabili de sentimente profunde.

Celebrități născute în zodia Măslin

Personalități născute în zodia Măslin: Romy Schneider, Sofia Vicoveanca, Șerban Ionescu, Julio Iglesias, Împăratul Augustus

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!