Zodia Măr din zodiac arboricol

Perioada: 25 Iunie – 4 Iulie și 23 Decembrie – 1 Ianuarie
Caracteristici cheie: fidelitate, dragoste, sensibilitate

Personalitate zodia Măr

Cei din zodia Măr sunt de înălțime medie și o frumusețe aparte, simpatici și plini de farmec. Nativii Măr sunt plini de sex-appeal, iar fericirea lor o constituie dragostea. Mărul simbolizează dragostea. Este fructul din care Eva a mușcat înainte de a fi izgonită din Rai.

În legendele grecești însă, mărul reprezintă simbolul alegerii pe care zeul Paris a făcut-o cu privire la zeița frumuseții și dragostei, Afrodita. Despre nativii Măr se spune așadar că sunt iubitori, au multă dragoste de oferi. Adesea sunt singuratici și par distrați însă de cele mai multe ori sunt înțelepți, simt nevoia să mediteze.

Acțiunile pe care le derulează sunt din plăcere, nu din dorința de a demonstrat ceva sau de a impresiona pe cineva anume.

Dragoste zodia Măr

În dragoste, nativii zodiei Măr sunt persoane sensibile și își culeg marile satisfacții în viață din dragoste. Sunt de o sensibilitate aparte, se atașează greu, însă atunci când o fac este definitiv. Atunci când se îndrăgostesc nu țin cont de situația materială a partenerilor. Sunt extrem de fideli și își doresc să fie apreciați și tratați cu tandrețe. Eșecurile sentimentale nu îi deprimă, ci îi întăresc.

Celebrități născute în zodia Măr

Personalități născute în zodia Măr: Tobey Maguire, Arthur Popp, Robert Balint, William Nobles, Cristina Țopescu

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!