Zodia Horus din zodiac egiptean

Perioada: 20 Aprilie-7 Mai, 12-19 August
Cuvinte cheie: armonie, ordine, curaj, încăpățânare

Personalitate zodia Horus

Despre nativii născuți în zodia Horus se spune că sunt curajoase și optimiste. De asemenea, sunt foarte îndrăznețe, le displac uneltirile și nedreptatea. Horus este zeul cerului. Acesta proteja faraonii, tinerii și reprezenta ordinea și armonia.

Extrem de încăpățânați, nativii Horus sunt și inflexibili. Au obiceiul de a folosi multe argumente în favoarea proprie atunci când luptă pentru o cauză pe care o consideră a fi nobilă. Sunt înzestrați cu o voință de fier, se motivează fără probleme și sunt foarte muncitori. Își asumă riscul în tot ceea ce fac, sunt precauți și optimiști.

Le place să aibă relații bune cu cei din jur și încearcă pe cât posibil să evite situațiile conflictuale. Datorită inteligenței și ambiției pot obține orice în viață. Dar sunt și persoane determinante care vor face totul pentru a-și îndeplini obiectivele. Uneori totuși, nativii zodiei Horus pot fi extrem de încăpățânați și nerealiști.

Dragoste pentru zodia Horus

În relațiile de dragoste, nativii din zodia Horus caută confort și siguranță. Le place să se simtă protejați și la rândul lor să protejeze. Sunt iubitori și își doresc o familie. Prin urmare, atunci când reușesc să își întemeieze o familie, aceasta devine totul pentru ei.

Se dedică total și muncesc pentru a asigura familiei confortul necesar. Familia ajunge pentru aceștia pe primul loc, nevoile lor ajungând în plan second.

Joburi potrivite pentru zodia Horus

Cei din zodia Horus sunt potriviți pentru joburi în domeniul relațiilor publice sau diverse funcții politice.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!