Zodia Himera din zodiac grecesc

Perioada: 16 Septembrie – 22 Octombrie
Caracteristici cheie: unicitate, schimbare, insensibilitate

Personalitate zodia Himera

Nativii din zodia Himera sunt firi schimbătoare, cameleonice, greu de înțeles chiar și pentru cei mai buni prieteni ai lor. Întotdeauna sunt o surpriză pentru cei apropiați. Le place să fie diferiți și să își evidențieze unicitatea. Din cauza faptului că le place să fie diferiți, unele persoane consideră despre nativii Himeră că sunt superficiali,falși, că au mai multe fețe.

Acești nativi obișnuiesc să fie individualiști, urmăresc ca din tot ce fac să aibă doar ei de câștigat. Le place să cunoască persoane noi în permanență pentru a putea „poza” în altceva și pentru a putea fi altfel de fiecare dată. Se adaptează ușor în orice situații.

Dragoste zodia Himera

Pe partea sentimentală, nativii Himeră au obiceiul de a se lăuda cu cuceririle făcute. Acești nativi își exprimă sentimentele mai mult verbal și prea puțin le demonstrează. Le place ca partenerul să preia inițiativa în cuplu, fiind deseori persoane timide, cu sentimente, care însă doresc să pară rigide și insensibile.

Simboluri zeitate zodia Himera

Toiagul, săculețul din piele, sandalele cu aripi, scoica, oglinda

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!