Zodia Harpie din zodiac grecesc

Perioada: 13 Februarie – 18 Martie
Caracteristici cheie: corectitudine, cinste

Personalitate zodia Harpie

Nativii născuți în perioada 13 Februarie – 18 Martie sunt adepți ai dreptății, persoane corecte și cinstite pe care te poți baza oricând. Deși una dintre principalele trăsături ale acestora este corectitudinea, persoanele guvernate de această ființă mitologică nu prea știu să ierte sau să uite, sunt ranchiunoase și nu se dau înlături de la răzbunare.

Ar putea descoperi minunățiile vieții dacă și-ar da voie să zâmbească mai des. Nu este recomandat să ai dușmani din această zodie, deoarece atunci când cineva le greșește se vor răzbuna fără regrete.

Dragoste zodia Harpie

La capitolul dragoste, nativii Harpie au tendința de a fi narcisiști și sunt incapabili de a ierta eventualele greșeli ale partenerilor de cuplu. Le place să li se facă diverse complimente, iar adesea nu se pot implica în totalitate în relație.

Simboluri zeitate zodia Harpie

Delfinul, calul, șeptar cu vârf de suliță, câinele cu 3 capete

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!