Zodia Grifon din zodiac grecesc

Perioada: 11 August – 15 Septembrie
Caracteristici cheie: ambiție, perseverență, posesivitate

Personalitate zodia Grifon

Nativii Grifon sunt persoane muncitoare și extrem de ambițioase, posesive, încăpățânate și rigide. Întotdeauna reușesc să realizeze orice obiectiv își stabilesc, indiferent cât de mult trebuie să muncească pentru asta. Se spune, despre nativii Grifon, că sunt mari despoți și că sunt de neclintit. Nu le poate schimba nimeni percepțiile și ideile, chiar dacă nu sunt cele mai corecte.

Generozitatea nu le este cunoscută, au tendința de a fii destul de egoiști, iar uneori pot fi cruzi. Nu obișnuiesc să ierte greșelile celor din jur.

Dragoste zodia Grifon

Au obiceiul de a fi închiși în ei și destul de rigizi. Din acest motiv devin extrem de greu de cucerit. În relațiile de dragoste, sunt reci și distanți, se atașează greu de o persoană. Nu sunt fani ai romantismului și le displac declarațiile amoroase. Chiar dacă ajung să se îndrăgostească și să își dorească romantism, nu recunosc, ci își păstrează caracterul rece și insensibil.

Simboluri zeitate zodia Grifon

Arcul, știuca, toiagul, săculețul din piele, sandalele cu aripi

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!