Zodia Fag din zodiac arboricol

Perioada: 22 Decembrie (solstițiul de iarnă)
Caracteristici cheie: ingenuozitate, iscusință, perseverență

Personalitate zodia Fag

Nativii din zodia Fag au propriile idei și adesea nu acceptă altele noi. Cer și oferă mult, au așteptări mari de la cei din jur și doresc să fie tratați cu respect. Pot părea ușor superficiali, datorită preocupării pentru înfățișare. Își stabilesc obiective concrete pe care reușește să le îndeplinească mereu, fiind capabil de orice pentru asta.

Reușesc tot ce își propun, iar din acest motiv pot fi invidiat de cei din jur. Sunt meticuloși și strângători, încearcă din răsputeri să nu facă risipă, deși sunt destul de generoși. De asemenea, sunt scrupuloși, dar ,totodată, sunt corecți și sinceri. Sunt extrem de competitiiv, acceptă foarte greu că altcineva este mai bun ca ei. Își fac griji pentru viitor și se preocupă de situația materială.

Înalt și prezentabil, Fagul este considerat unul dintre cei mai frumoși copaci. Nativii Fag sunt, de cele mai multe ori, perseverenți, ambițioși, ordonați și iscusiți.

Dragoste zodia Fag

În ceea ce privește partea amoroasă, nativii din zodia Fag își doresc alături pe cineva care să le ofere siguranță, cu care să se simtă confortabil și care să le ofere viața liniștită de care au nevoie. Visează la o iubire clasică, își doresc o familie în stil burghez. Sunt romantici, pot părea materialiști, dar de fapt își doresc tot ce este mai bun pentru ei și pentru cei dragi.

Celebrități născute în zodia Fag

Personalități născute în zodia Fag: Vaneassa Paradis. Jane Fonda, Giacomo Puccini, Andreea Marin

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!