Zodia Curmal din zodiac arboricol

Perioada: 9 – 18 Februarie și 14 – 23 August
Caracteristici cheie: optimism, generozitate, perseverență

Personalitate zodia Curmal

Nativii din zodia Curmal își schimbă adesea ideile și obiectivele. Sunt extrem de ambițioși, își doresc să fie apreciați și admirați de cei din jur. Uneori, admirația la care aspiră se transformă în nevoia de a fi idolatrizați de cei din jur. Nu acceptă ca alte persoane să se bage în treburile lor. Sunt foarte optimiști, au spirit aventurier, le place să se avânte în activități care implică adrenalina.

Atunci când ajung la limita răbdării pot deveni răzbunători, impetuoși. Reușesc să facă față cu brio provocărilor care li se arată. Curmalul este definit de o sănătate de invidiat, cu o constituție puternică și o forță impresionantă.

Dragoste zodia Curmal

Firi pasionale, nativii zodiei Curmal sunt drăgăstoși și extrem de fideli. Respectă persoana iubită și nu ar trăda-o pentru nimic. Adesea pot fi instabili, iar asta îi face să fie imprudenți. Comit imprudențe, însă dacă se simt bine în relație, vor face tot posibilul să fie una armonioasă. În sinea lor visează la partenerul ideal și la relația perfecta.

Celebrități născute în zodia Curmal

Personalități născuteîn zodia Curmal: Hans Adam al II-lea, Napoleon Bonaparte, Toma Caragiu, Abraham Lincoln, Adele Sandrock.

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!