Zodia Cerber din zodiac grecesc

Perioada: 25 Aprilie – 30 Mai
Caracteristici cheie: loialitate, inadaptabilitate, vigilență

Personalitate zodia Cerber

Nativii din zodia Cerber detestă rutina și sunt dependente de diversitate. Oricât de interesantă ar părea la prima vedere, o astfel de atitudine duce la imposibilitatea de implicare într-o relație serioasă de dragoste și implicit la singurătate. Se adaptează greu, tocmai din cauză că le place diversitatea și nu se încred ușor în oameni.

De cele mai multe ori au impresia că cei din jur le vor răul, durează până când o persoană le poate câștiga încrederea. Pentru a câștiga încrederea nativilor Cerber și a le demonstra că nu li se vrea răul, este nevoie de răbdare. Tocmai din cauză că sunt singuratici și nu au încredere în oricine, sunt sinceri și loiali, își apară persoanele dragi, familia și prietenii, și ar face orice pentru acestea.

Dragoste zodia Cerber

Se simte mai bine în singurătate decât într-o relație de dragoste. Deși se îndrăgostește greu, atunci când o face se dedică în totalitate. Pentru acești nativi, fidelitatea este extrem de importantă. Atunci când se îndrăgostesc, nativii Cerber se implică total, fără rezerve, respectându-și partenerul. Sunt taciturni și perfecționiști, având mari așteptări de la partenerul de cuplu.

Simboluri zeitate zodia Cerber

Focul, băiatul și săgeata

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!