Zodia Centaur din zodiac grecesc

Perioada: 8 Ianuarie – 12 Februarie
Caracteristici cheie: impulsivitate, perseverență, brutalitate

Personalitate zodia Centaur

Nativii născuți în această perioadă sunt impulsivi, mai ales când se enervează. Ar trebui să învețe să se lase conduși măcar uneori de rațiune, înainte de a acționa pe baza emoțiilor. Sunt persoane puternice, reușesc să depășească cu brio orice le stă în cale și să ajungă unde și-au propus.

Centaurul este o zodie masculină, iar nativii din acest semn se bazează în viață pe instinct. Adesea, nativii din Centaur sunt brutali și agresivi, își pierd firea repede, însă la fel de repede și-o recapătă. Le este foarte greu să ierte, iar dacă o persoană le greșește se îndepărtează total de ea. Nativilor Centaur li se recomandă să încerce să își controleze furia și emoțiile.

Dragoste zodia Centaur

Pentru nativii din Centaur, relația de dragoste este asemenea unei competiții pe care trebuie să o câștige. Fiind firi egoiste, de cele mai multe ori se pun pe primul loc, neglijându-și partenerul de cuplu.

Simboluri zeitate zodia Centaur

Corbul, lupul, șopârla, delfinul, calul

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!