Zodia Castan din zodiac arboricol

Perioada: 15 – 24 Mai; 12 – 21 Noiembrie
Caracteristici cheie: sensibilitate, pragmatism, putere

Personalitate zodia Castan

Nativii din zodia Castan au obiceiul de a se pune în situații neplăcute. Sunt lipsiți de tact, iar din acest motiv cei din jur nu empatizează cu ei. Pentru a fi pragmatici au nevoie de spațiu, trebuie să se dezvolte într-un mediu aerisit. Datorită faptului că se bucură de o stare a sănătății bună, de cele mai multe ori pot face față cu brio oricărei situații.

Au un simț al dreptății foarte ascuțit, de aceea cei care le vor greși vor găsi în nativii Castan cel mai de temut dușman. Au tendințe agresive, adesea adoptă un comportament dur și masculin. Pentru a putea evolua au nevoie de susținere, nu trebuie să fie singuri pentru că există posibilitatea de a se închide în ei.

Castanul este atât de puternic, pe cât și de frumos. Este impresionant, iar nativii din zodia Castan sunt puternici și totodată timorați.

Dragoste zodia Castan

La capitolul dragoste, cei din zodia Castan obișnuiesc să fie foarte severi, având anumite concepții morale. Totodată, deși nu arată, aceștia sunt și foarte pasionali. Au nevoie de dragoste, afecțiune și apreciere. Din cauza idealurilor mărețe, riscă să nu reușească să își găsească jumătatea.

Celebrități născute în zodia Castan

Personalități născute în zodia Castan: Voltaire, Honode De Balzac, Henry Fonda, Jean-Jacques Rousseau, Estelle Taylor, Buck Adams

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!