Zodia Carpen din zodiac arboricol

Perioada: 4 -13 Iunie; 12 – 21 Decembrie
Caracteristici cheie: spiritualitate, inteligență, nehotărâre

Personalitate zodia Carpen

Simțirile profunde sunt, pentru nativii din zodia Carpen, pe loc secund, nefiind conștienți de faptul că o persoană cu cât este mai autentică și deține surse spirituale mai adânci, cu atât este mai frumoasă. Au simțul estetic foarte bine dezvoltat, dar în același timp și exclusiv. Acest lucru nu este mereu în avantajul nativilor zodiei Carpen.

Aceștia sunt într-o continuă muncă de înfrumusețare, atât a propriei persoane, cât și a mediului în care trăiesc. Sunt idealiști și inteligenți, însă se sperie de nou și de necunoscut. Sunt nehotărâți și pesimiști, iar dacă se grăbesc să ia o decizie cu siguranță o regretă după.

Carpenul afișează frumusețe, emoție rece. Uneori superficiali, cei din zodia Carpen pun foarte mult accent pe aspectul fizic. La prima vedere pot părea reci, construindu-și adesea o imagine ușor artificială.

Dragoste zodia Carpen

În relațiile de cuplu, nativii Carpen sunt, de cele mai multe ori, sinceri, pun mare accent pe sinceritate și pe respect. Își tratează partenerii de cuplu în felul în care își doresc să fie tratați. Sunt fideli în relație, însă în unele momente tind să fie superficiali.

Celebrități născute în zodia Carpen

Personalități născute în zodia Carpen: Amedeo Nazzari, Dorothy Lamour, Gerard Philipe, Jean Marais, Adam Yoder

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!