Zodia Artar din zodiac arboricol

Perioada: 11 – 20 Aprilie; 14 -23 Octombrie
Caracteristici cheie: curaj, originalitate, energie

Personalitate zodia Arțar

Nativii din zodia Arțar sunt rezistenți, muncitori și se bucură de o energie de invidiat. Asemeni arțarului care este un copac puternic, nativii zodiei Arțar se pot mândri cu o energie inepuizabilă și cu forță de muncă care îi pot ajuta să facă față oricăror provocări.

Le place să ofere ajutor celor dragi, însă de cele mai multe ori nu acceptă să fie ajutați de cei din jur, preferă să își rezolve singuri problemele. Sunt persoane de încredere, uneori îi definește timiditatea, iar alteori dau dovadă de mare curaj.

Cu dragoste pentru cunoaștere, le place să studieze cât mai multe domenii, să fie la curent cu orice se întâmplă și să fie apreciați pentru cunoștințele lor. Precum arțarul, persoanele născute în această zodie sunt puternice și rezistente atât fizic, cât și psihic.

Dragoste zodia Arțar

În dragoste, cei din zodia Arțar au tendința de a complica lucrurile, de a fi timizi și de a se închide în ei. Comunicarea cu partenerul de cuplu este uneori dificilă, tocmai din cauză că sunt introvertiți. Există însă și cazuri în care nativii Arțar preiau din comportamentul partenerilor de cuplu, caz în care relația devine mai armonioasă, au mai multe de oferit și își dau ocazia să primească mai mult de la partener.

Celebrități născute în zodia Arțar

Personalități născute în zodia Arțar: Adolf Hitler, Catherine Deneuve, Charles Chaplin, Claudia Cardinale, Anita Dark, Alex Beck

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!