Zodia Alun din zodiac arboricol

Perioada: 22 -31 Martie; 24 Septembrie – 3 Octombrie
Caracteristici cheie: nonconformism, inteligență, adaptabilitate, discreție

Personalitate zodia Alun

Nativii din zodia Alun sunt asemeni copacului, fragili, mici de înalțime și discreți. Persoane inteligente, sincere, care se pot face ușor plăcute în orice situație. Sunt înțelegători și empatici, le place să fie alături de cei dragi și să îi ajute cu orice ocazie. Spirit liber, le place aventura și adrenalina, sunt non-conformiști și independenți. Dar, în același timp, sunt și prietenoși, le place să fie înconjurați de prieteni.

De cele mai multe ori sunt atrași de frumos, de artă, au înclinații artistice și sunt capabili de a înțelege chiar și cele mai dificile lucruri. Nativii din Alun sunt diplomați, altruiști și generoși. Reușesc să îi impresioneze pe cei din jur datoriotă magnetismului. Persoane modeste, ușor de mulțumit, se adaptează repede în orice situație.

Dragoste zodia Alun

În relațiile de dragoste, cei din zodia Alun sunt extrem de imprevizibili. Partenerul de cuplu nu știe niciodată la ce să se aștepte, viața alături de acești nativi fiind plină de surprize. Au multă dragoste de oferit, sunt onești și generoși, iar uneori pot deveni extrem de capricioși.

Celebrități născute în zodia Alun

Personalități născute în zodia Alun: Mahatma Gandhi, Marcel Proust, Marcello Mastroianni, Goran Bregovic, Sarah Jessica Parker, Feroz Khan

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!