Horoscop 2020 cu previziuni complete pentru zodia Varsator

Horoscop 2020 cu predictii astrologice pentru zodia Varsator si recomandarile astrologului pentru nativii din semnul zodiacal al Varsatorului in anul 2020

Previziuni astrologice in horoscopul 2020 pentru zodia Varsator

Nativii zodiei Varsator vor avea, în 2020, tendința de a se retrage, de a căuta locuri liniștite unde nativul se simte neînțeles, dorește singurătatea. Acesta este dedicat celorlalți, dar nu se vede, dorește să se regăsească pe sine, se abandonează în același timp.

Astrologul zodiacool.ro face un apel la familia și partenerii acestor nativi care trebuie să dea dovadă de multă înțelegere.

La jumătatea anului 2020, nativul Varsator devine foarte responsabil și se poate gândi la relații în care este implicat ca la ceva stabil. Sunt șanse, deci, pentru o căsătorie!

Loading...

Odată cu intrarea Nodului Nord în zodia Gemeni, se reaprinde pasiunea. Axa nodurilor lunare este ca acul unei busole care arată direcția către care tind energiile planetare într-o anumită perioadă.

Septembrie 2020 este luna în care vorbele rostite la supărare se uită datorită trăirilor profunde, amoroase, intense.

Financiar, nativii acestei zodii trec printr-o perioadă extrem de dificilă, în special la începutul anului 2020. Luna ianuarie îi face pe Varsatori pe cât de altruiști, pe atât de dificili.

Noiembrie este o lună foarte bună în plan profesional. Aceștia au parte de recunoaștere.

Legat de sănătate, horoscopul 2020 arată predispozițiile nativului, există riscul de a se croniciza suferințe mai vechi.

O stare de delăsare, de lipsă de grijă de propria persoană, poate face ca lucrurile să fie și mai dificil de rezolvat.

Toate afecțiunile, excesele (inclusiv oboseala, epuizarea), viciile, se pot acum așeza pe corpul fizic și se pot transforma în boli cronice.

O vizită la doctor este esențială la începutul anului 2020, deoarece orice afecțiune este acum mai vizibilă și riscul să se comită erori medicale este mai mic decât de obicei.

Astrologul ZODIACOOL, după ce v-a pus în temă cu aceste probabile situații neplăcute, dorește să vă liniștească: nu este obligatoriu să se întâmple și mai ales stă în puterea nativilor să evite, înțelegând că este o perioadă de odihnă.

Idei de cadouri pentru Varsator

Horoscop 2020 Varsator dragoste, cariera, sanatate

Pentru horoscopul pe domenii in anul 2020 pentru Varsatori, fă clic pe caseta cu dragoste, cariera si sanatatate de mai jos

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Vărsător 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Vărsător pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.