Horoscop Taur 2020. Previziuni complete în horoscop Taur 2020

Horoscop Taur 2020 și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Taur!

Astrologul ZODIACOOL anunță că pentru nativii Taur șansele în carieră sunt foarte bune în horoscopul lui 2020, dar cel mai important lucru pe care îl au de făcut este să fie mai mobili și mai comunicativi în tot ceea ce au de făcut.

Financiar, este poate unul dintre cei mai buni ani ai nativilor Taur. 

În carieră și în relațiile personale, nativii din zodia Taur sunt puțin aroganți. Au o atitudine de atotștiutori privind partenerul și propria familie, scoțându-i pe aceștia din sărite cu tot felul de remarci elaborate.

Loading...

Uranus, aflat de anul trecut în zodia Taurului, poate pe undeva să încurce, deoarece nativii au tendința de eliberare din orice formă de restricționare.

Astrologul ZODIACOOL observă că nativii Taur nu realizează că adevărata înțelepciune constă să conștientizezi că atunci când te arunci într-o aventură, fără o bază reală, o pățești mai mult ca sigur!

Aceste lucruri au o influență negativă asupra vieții de familie și a vieții de cuplu, evident.

Datorită lipsei de maleabilitate, de diplomație, atât de specifice acestui semn zodiacal Taur, anul 2020 începe cu afecțiuni ale genunchilor și gambelor, în primul rând.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție pe tot parcursul anului 2020 la consumul de sare și la alte substanțe care pot produce intoxicații. Există o predispoziție la accidente la drumuri lungi, în cadrul unor întâlniri cu persoane importante, la cursuri de instruire.

Pe de altă parte, tot ce găsiți scris în continuare nu este neapărat să se întâmple dacă nativul ține cont de recomandările horoscopului referitor la atitudinea pe care trebuie să o dezvolte de-a lungul anului 2020.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Taur 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Taur pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Dragoste Taur 2020: pe lângă acești nativi poate trece o mare iubire fără ca ei să
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.