Horoscop Rac 2020. Previziuni complete in horoscop Rac 2020

Horoscop Rac 2020 cu predictii zodiacale pentru nativii din zodia Rac si recomandari ale astrologului pentru principalele aspecte ce influenteaza viata

Până la sfârșitul primăverii 2020, Nodul Nord – Capul Dragonului, se află în zodia Rac. Această poziție aduce acestor nativi un fel de împăcare și de firesc al lucrurilor. Află previziunile pentru horoscop Rac 2020.

Previziuni astrologice in horoscop Rac 2020

Astrologul zodiacool.ro spune că odată cu trecerea Nodului Nord în Gemeni, încep „plățile”. Și se plătesc în special greșelile făcute față de persoanele dragi, greșeli morale, se plătesc rănile provocate acestora.

La începutul anului 2020, nativii din zodia Rac sunt obsedați de căsătorie. Este posibil să își sufoce efectiv partenerul. Se lasă dus de val și raportează totul la partener, la cum răspunde acesta intențiilor lui. În cazul unui refuz, poate fi distrus.

Horoscop Rac 2020 general

Horoscopul mai aduce o ipoteză valabilă acest an pentru nativii din zodia Rac: poate fi vorba și de o despărțire în prima jumătate a anului, urmată în a doua jumătate a anului de o stare de retragere, de meditație.

După astrologul zodiacool.ro, poate fi părere de rău, nativul se poate retrage să analizeze ce a fost exact, își alină rănile sau se bucură în sinea lui că a luat decizia corectă, orice este posibil, dar în orice caz, totul se petrece în intimitatea nativului.

Horoscop Rac 2020 dragoste

În cazul în care este vorba de o relație care a luat o pauză, horoscopul se întoarce în favoarea celor doi și spre sfârșitul anului Racul de gândește din nou la o căsătorie. De data aceasta cu interes, nu obsesiv!

Horoscop Rac 2020 bani

La capitolul bani/carieră, astrologul ZODIACOOL vede în horoscop Rac 2020, un nou contract, o nouă colaborare, noi parteneri de afaceri, reînnoirea alianțelor mai vechi.

Mai există nativi ai acestei zodii care doresc să își întemeieze o afacere și caută să se asocieze cu cineva. Alții au deja parteneri și problemele lor financiare depind în foarte mare măsură, în 2020, de acești parteneri.

Preocuparea pentru parteneriat este atât de puternică la începutul anului, încât nativul riscă să strice alianțe numai și numai pentru a scăpa de obsesia „părții celeilalte”. Horoscopul acestor nativi cere ca ei să încerce să se facă simțiți.

Horoscop Rac 2020 sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Rac sunt în general afectați în zona pieptului, ai părții superioare ai plămânilor, sânii.

Astrologul zodiacool.ro consideră că anul 2020 le aduce acestor nativi predispoziții și sensibilitate la nivelul ficatului și/sau al colecistului.

În horoscop, datorită unei aglomerări de planete în Capricorn, guvernatorul genunchilor, și nativii din Rac au predispoziția de a suferi de dureri de genunchi, de mici accidente în această zonă, nesiguranță în picioare.

În horoscopul anului 2020 există riscul intoxicațiilor și/sau al slăbirii sistemului imunitar, în special în februarie, aprilie, mai, august. Unii dintre nativi studiază tot felul de terapii alternative și riscă să se intoxice chiar cu substanțele pe care le consideră tămăduitoare.

Nu încercați auto-terapii! Perioadele amintite sunt zone de risc. Sfatul astrologului ZODIACOOL este să nu facă abuz de alcool sau de țigări, de alte substanțe, mai ales în călătorii.

Horoscop 2020 Rac dragoste, cariera, sanatate

Pentru horoscopul Rac pe domenii in anul 2020, fă clic pe caseta cu dragoste, cariera si sanatatate de mai jos

Idei de cadouri pentru Rac

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Rac 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Rac pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.