Horoscop 2020 cu predictii zodiacale complete pentru zodia Fecioara

Horoscop 2020 pentru nativii Fecioara cu previziuni astrologice si recomandarile astrologului pentru nativii din semnul zodiacal Fecioara in anul 2020

O să numim nativii din zodia Fecioara îndrăgostiții anului 2020!

Ei care de obicei sunt atât de precauți, de data aceasta se aprind, nu mai țin cont de nimeni și de nimic atunci când cineva le cade cu tronc!

Previziuni astrologice in horoscopul 2020 pentru zodia Fecioara

Horoscopul 2020 arată că unii dintre nativii din zodia Fecioara vor fi îndrăgostiți lulea tot anul! Pasiunea pune stăpânire pe ei. Pentru că sunt preocupați aproape în totalitate de persoana iubită și de relația de iubire, au tendința să-și neglijeze relațiile cu ceilalți oameni.

Nativii își neglijează prietenii, colegii nu-i mai recunosc, trec pe lângă vecini fără să îi observe. Sfatul astrologului zodiacool.ro este ca acești nativi să se străduiască ca măcar aparent să păstreze bune relații cu cei din jur.

Loading...

Cu toată pasiunea, horoscopul arată că pot apărea probleme serioase în cuplul nou format sau în cuplul reaprins, pot apărea fisuri. De ce? Este foarte posibil ca niște secrete să fie scoase la lumină și nativilor să nu le convină ceva.

Poate fi vorba și de probleme legate de relațiile intime. Apariția unei a treia persoane, plină de farmec, mister, o ispită, poate să tindă să consume și aceasta din focul nativului/nativei Fecioara!

Nativii zodiei Fecioara sunt de obicei persoane precaute care mai bine se ascund și pierd o oportunitate, decât să știe că au greșit.

În 2020 ies în față, joacă tare! Aspectul, respectiv prezența a cinci planete pe casa creativității și a pasiunii (Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) și alunecarea unei părți dintre acetsea în casa muncii, îi avantajează în special pe artiști.

Dar este valabil în orice activitate care presupune creativitate și mai ales pasiune.

Au tendința să se afirme prea mult pe sine, chiar să teatralizeze exagerat succesul, grandoarea, și riscă să piardă și ceea ce au. Sunt atât de pasionali în ceea ce au de făcut, atât de preocupați de propriile realizări, încât uită de interesul general.

În horoscop 2020, lucrurile par să fie mai dificile prin luna august când apar dispute. O sumă de bani comună, care trebuie administrată în asentimentul tuturor și nativii Fecioara par să fie contra tuturor. Sau mai grav, lipsuri la inventar! Sau niște credite întârzie și nativii din Fecioara sunt în încurcătură sau sunt luați la rost.

În ce privește sănătatea, horoscopul 2020, cel puțin la începutul anului, arată probleme legate de oase, piele, unghii, păr.

Guvernați fiind de Mercur, consumul nervos al acestor nativi este mare și întreg sistemul nervos , preocupat de zona profesională, pune și mai multă presiune pe zona ficatului.

Am lăsat pentru sfârșit problema pe care astrologul ZODIACOOL o consideră cu cel mai mare impact asupra stării de sănătate a nativului Fecioara.

Pentru că sunt atât de pasionali și de creativi, au predispoziție și către probleme cardiace și lipsa de interes pentru implicarea nativului în activități care merg pe o rutină, afectează nativul și mai puternic în zona cordului prin faptul că acolo se produce un cumul de energie.

Sfatul astrologului zodiacool.ro este să caute echilibrul.

Idei de cadouri pentru Fecioara

Vizitează magazinul online cu produse pentru zodia Fecioara

Horoscop 2020 Fecioara dragoste, cariera, sanatate

Pentru horoscopul pe domenii in anul 2020 pentru Fecioara, fă clic pe caseta cu dragoste, cariera si sanatatate de mai jos

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Fecioară 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Fecioară pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.