Horoscop Rac 2019. Previziuni complete în horoscop RAC 2019

Horoscop Rac 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Rac în 2019! Nativii Rac în 2019 vor fi vedetele horoscopului. Elementul Karmic (Nodul Nord)

este plasat în semnul vostru încă din luna Noiembrie 2018, pentru următoarele 18 luni, prin urmare pe tot parcursul anului veți beneficia de acest tranzit benefic. Sunteți predispuși să întâlniți oameni noi, influenți, dornici de a vă ajuta necondiționat, care dispun de o situație financiară bună, o să fiți remarcați și propulsați social.

Zodia Rac: 22 iunie – 23 iulie

Horoscop Rac 2019. Proiecte de viitor

Racii vor reuși să ducă la bun sfârșit planurile întreprinse între 2017- 2018 din punct de vedere financiar, o să achiziționați bunuri, o să vă extindeți o afacere, o să vindeți un imobil etc.

Pe partea afectivă, astrologul ZODIACOOL® anunță că este posibil să vă îndrăgostiți de cineva special chiar din prima parte a lui 2019, șanse mari de a vă căsători, de a aduce pe lume un copil etc.

ZI DE ZI: Horoscop Rac azi, mâine și poimâine

Acolo unde relațiile nu mai merg, se respectă trendul anului 2018, de la Eclipsa din 13 Iulie (ruptură, descoperirea unor secrete etc.) posibil ca nativii Rac să nu mai suporte situațiile în care se află și să pună stop.

Pe unii nativi Rac, un divorț poate să-i destabilizeze psihic în prima parte a lui 2019, dar până în Iulie 2019 Universul se realiniază, pentru a aduce pe cineva nou în viața lor.

În horoscop, perioadele tensionate din punct de vedere afectiv sunt Martie 2019, Iulie 2019, Octombrie 2019. În aceste luni, Mercur, planeta comunicării, va fi retrograd pe semne de apă, elementul vostru, fapt ce va favoriza clarificarea unor situații tensionate.

Jupiter, din Noiembrie 2018, este plasat pe casa muncii și a sănătății, de acolo aduce o predispoziție ca în acest an 2019 să fiți avansați, să inițiați proiecte noi, să vă bucurați de câștiguri financiare.

După Martie 2019 este posibil ca o parte dintre nativii Rac să își schimbe orașul, țara, în vederea ocupării unei situații mai bune.

În ansamblu, 2019 este un an de evoluție, acumulare, progres, nu se vor înregistra probleme grave pe partea de sănătate, decât acolo unde uitați să vă mai relaxați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Horoscop Rac 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Rac pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 05 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!