Horoscop DRAGOSTE: Scorpion 2018. © Previziuni dragoste Scorpion 2018. ZODIACOOL®

Scorpionul se va adapta noilor tendințe dezinvolte, dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală

Începutul lui 2018 este ca o undă de șoc pentru multe familii unde se găsește un nativ Scorpion. Se va dori independență, iar dragostea va fi interpretată diferit de către fiecare partener.

Cu Jupiter în domiciliu, Scorpionii vor da lovitura din toate punctele de vedere, în special pe plan afectiv. Anul începe în forța, întrucât va pune premiza unei noi reforme în ceea ce privește modul de raportare a partenerilor la familie.

Previziuni dragoste Scorpion 2018

Nativii Scorpion doresc independență pentru a-și manifesta toate acele dorințe refulate în ultimii ani, drept pentru care nu vor fi puține episoadele în care aceștia vor manifesta indiferență și ostilitate partenerului.

Pentru ca aceștia să îi lase pe ei să ia decizia de a face ceea ce vor cu soarta familiei, primele eclipse ale anului 2018 vor pune în discuție, în multe familii în care se întâlnește un Scorpion, situația de a se ajunge la partaj, însă cu unele intervenții din partea familiei, atât a unuia cât și a celuilalt partener, se poate trece peste aceste episoade.

Problema va mocni în subconștientul partenerului, care va aștepta un moment propice pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a planificat, iar momentul acesta se va materializa în luna mai, odată cu intrarea lui Uranus în Casa a VII-a, a căsătoriei.

Planeta revoluției, cu acest surplus de energie, va birui ideologiile nativului Scorpion, care, pe cât posibil, se va adapta noilor tendințe dezinvolte, dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală, generată de marele benefic aflat în domiciliu.

Horoscop Dragoste: indicații pentru Scorpion 2018

Toate acestea vor face ca unii nativii Scorpion, pe parcursul anului 2018, să fie încercați de stări controversate.

Cele două planete ale focului, la o moment dat se vor afla în opoziție, ceea ce va face ca în interiorul vostru să fie o luptă dură între ceea ce arătați la exterior și dorința puternică de a vă manifesta latura ascunsă din interior.

Vor fi momente în care vă veți simți atrași de anumiți parteneri remarcați la prima vedere.
Perioada retrogradării lui Marte și a lui Venus în casa sentimentelor va pune la încercare fidelitatea Scorpionilor, care, împinși de un instinct puternic, vor fi de nestăpânit, însă tocmai aceste momente de retrogradare vin să le vorbească despre moralitatea cumpătării, despre înfrânarea dorinței. Într-un cuvânt, anul 2018 va fi un an al extremelor.

În 2018 Scorpionii vor comite multe greșeli, dar vor avea și multe de învățat. Tot ceea ce vor trăi în acest an le va fi de folos în următorii 12 ani de zile, deoarece aceste experiențe au scopul de a-i maturiza.

Pe plan afectiv, este indicat să încerce, pe cât posibil, să își dea seama de unde intervine problema atunci când sunt momentele în care conștientizează că relațiile lor nu mai merg ca înainte se adună. Scorpinul trebuie să arate partenerului de viață iubire mai presus de orice.

Dragoste Scorpion 2018, finalul anului

Finalul anului 2018 aduce totuși o domolire a acestor stări sentimentale, în urma cărora nativii Scorpion au ales cu inima, și nu vor uita prea curând anul care le-a schimbat viața la 180 de grade.

Horoscop Scorpion 2018, în continuare:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

loading...
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Horoscop azi pe zodii
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.