Horoscop DRAGOSTE: Scorpion 2018. © Previziuni dragoste Scorpion 2018. ZODIACOOL®

Scorpionul se va adapta noilor tendințe dezinvolte, dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală

Începutul lui 2018 este ca o undă de șoc pentru multe familii unde se găsește un nativ Scorpion. Se va dori independență, iar dragostea va fi interpretată diferit de către fiecare partener.

Cu Jupiter în domiciliu, Scorpionii vor da lovitura din toate punctele de vedere, în special pe plan afectiv. Anul începe în forța, întrucât va pune premiza unei noi reforme în ceea ce privește modul de raportare a partenerilor la familie.

Previziuni dragoste Scorpion 2018

Nativii Scorpion doresc independență pentru a-și manifesta toate acele dorințe refulate în ultimii ani, drept pentru care nu vor fi puține episoadele în care aceștia vor manifesta indiferență și ostilitate partenerului.

Loading...

Pentru ca aceștia să îi lase pe ei să ia decizia de a face ceea ce vor cu soarta familiei, primele eclipse ale anului 2018 vor pune în discuție, în multe familii în care se întâlnește un Scorpion, situația de a se ajunge la partaj, însă cu unele intervenții din partea familiei, atât a unuia cât și a celuilalt partener, se poate trece peste aceste episoade.

Problema va mocni în subconștientul partenerului, care va aștepta un moment propice pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a planificat, iar momentul acesta se va materializa în luna mai, odată cu intrarea lui Uranus în Casa a VII-a, a căsătoriei.

Planeta revoluției, cu acest surplus de energie, va birui ideologiile nativului Scorpion, care, pe cât posibil, se va adapta noilor tendințe dezinvolte, dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală, generată de marele benefic aflat în domiciliu.

Horoscop Dragoste: indicații pentru Scorpion 2018

Toate acestea vor face ca unii nativii Scorpion, pe parcursul anului 2018, să fie încercați de stări controversate.

Cele două planete ale focului, la o moment dat se vor afla în opoziție, ceea ce va face ca în interiorul vostru să fie o luptă dură între ceea ce arătați la exterior și dorința puternică de a vă manifesta latura ascunsă din interior.

Vor fi momente în care vă veți simți atrași de anumiți parteneri remarcați la prima vedere.
Perioada retrogradării lui Marte și a lui Venus în casa sentimentelor va pune la încercare fidelitatea Scorpionilor, care, împinși de un instinct puternic, vor fi de nestăpânit, însă tocmai aceste momente de retrogradare vin să le vorbească despre moralitatea cumpătării, despre înfrânarea dorinței. Într-un cuvânt, anul 2018 va fi un an al extremelor.

În 2018 Scorpionii vor comite multe greșeli, dar vor avea și multe de învățat. Tot ceea ce vor trăi în acest an le va fi de folos în următorii 12 ani de zile, deoarece aceste experiențe au scopul de a-i maturiza.

Pe plan afectiv, este indicat să încerce, pe cât posibil, să își dea seama de unde intervine problema atunci când sunt momentele în care conștientizează că relațiile lor nu mai merg ca înainte se adună. Scorpinul trebuie să arate partenerului de viață iubire mai presus de orice.

Dragoste Scorpion 2018, finalul anului

Finalul anului 2018 aduce totuși o domolire a acestor stări sentimentale, în urma cărora nativii Scorpion au ales cu inima, și nu vor uita prea curând anul care le-a schimbat viața la 180 de grade.

Horoscop Scorpion 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Scorpion 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Scorpion , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

SCORPIONUL în dragoste și relații, după horoscop Scorpion DRAGOSTE
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.