Horoscop Scorpion Dragoste și relații

Scorpionul se va adapta noilor tendințe dezinvolte, dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală

Începutul lui 2018 este ca o undă de șoc pentru multe familii unde se găsește un nativ Scorpion

Se va dori independență, iar dragostea va fi interpretată diferit de către fiecare partener.

Cu Jupiter în domiciliu, Scorpionii vor da lovitura din toate punctele de vedere, în special pe plan afectiv. Anul începe în forța, întrucât va pune premiza unei noi reforme în ceea ce privește modul de raportare a partenerilor la familie.

Nativii Scorpion doresc independență pentru a-și manifesta toate acele dorințe refulate în ultimii ani, drept pentru care nu vor fi puține episoadele în care aceștia vor manifesta indiferență și ostilitate partenerului.

Pentru ca aceștia să îi lase pe ei să ia decizia de a face ceea ce vor cu soarta familiei, primele eclipse ale anului 2018 vor pune în discuție, în multe familii în care se întâlnește un Scorpion, situația de a se ajunge la partaj, însă cu unele intervenții din partea familiei, atât a unuia cât și a celuilalt partener, se poate trece peste aceste episoade.

Problema va mocni în subconștientul partenerului, care va aștepta un moment propice pentru a duce la bun sfârșit ceea ce a planificat, iar momentul acesta se va materializa în luna mai, odată cu intrarea lui Uranus în Casa a VII-a, a căsătoriei.

Planeta revoluției, cu acest surplus de energie, va birui ideologiile nativului Scorpion, care, pe cât posibil, se va adapta noilor tendințe dezinvolte, dornici de noi experiențe, impulsionați de o dorință puternică sexuală, generată de marele benefic aflat în domiciliu.

Toate acestea vor face ca unii nativii Scorpion, pe parcursul anului 2018, să fie încercați de stări controversate.

Cele două planete ale focului, la o moment dat se vor afla în opoziție, ceea ce va face ca în interiorul vostru să fie o luptă dură între ceea ce arătați la exterior și dorința puternică de a vă manifesta latura ascunsă din interior.

Vor fi momente în care vă veți simți atrași de anumiți parteneri remarcați la prima vedere.
Perioada retrogradării lui Marte și a lui Venus în casa sentimentelor va pune la încercare fidelitatea Scorpionilor, care, împinși de un instinct puternic, vor fi de nestăpânit, însă tocmai aceste momente de retrogradare vin să le vorbească despre moralitatea cumpătării, despre înfrânarea dorinței. Într-un cuvânt, anul 2018 va fi un an al extremelor.

În 2018 Scorpionii vor comite multe greșeli, dar vor avea și multe de învățat. Tot ceea ce vor trăi în acest an le va fi de folos în următorii 12 ani de zile, deoarece aceste experiențe au scopul de a-i maturiza.

Pe plan afectiv, este indicat să încerce, pe cât posibil, să își dea seama de unde intervine problema atunci când sunt momentele în care conștientizează că relațiile lor nu mai merg ca înainte se adună. Scorpinul trebuie să arate partenerului de viață iubire mai presus de orice.

Finalul anului 2018 aduce totuși o domolire a acestor stări sentimentale, în urma cărora nativii Scorpion au ales cu inima, și nu vor uita prea curând anul care le-a schimbat viața la 180 de grade.

Horoscop Scorpion 2018, în continuare:

loading...

Pe același subiect

DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 24 martie 2018
MAGAZIN ONLINE

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


DE ACTUALITATE

ZODIACOOPLU

Noroc în Dragoste

Atrage dragostea în viața ta, sfaturi pentru a scăpa de singurătate.

Cât de bine te potrivești cu perechea ta, colegii sau familia? Găsești în zodii:

ZODIA Scorpion

Femeia, bărbatul și copilul din zodia Scorpion. Personalitate, dragoste, bani și sănătate.

Subiecte de interes:

HOROSCOP DATA NAȘTERII

Horoscopul personalizat, cuprinde previziuni astrologice la fiecare 2 ore.

Vizualizează și:

STĂPÂNUL ZILEI

Elementul din stâlpul destinului ZI:

CULORI NOROCOASE AZI

Alege hainele care îți poartă noroc. Calcul online.

INTERPRETARE VISE

Vezi semnificația viselor tale.

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.