Horoscop SCORPION 2018

Modul caracteristic de a domina nu va mai fi eficient, Scorpionii vor da vina pe tehnologie pentru eșecurile sentimentale care îi vor încerca

Previziuni SCORPION 2018

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii în 2018 îl au pe marele benefic, Jupiter, oaspete în domiciliu.

Acesta va aduce glorie, un plus de imagine, statut social, reputație, recunoșterea meritelor și a muncii depuse în ultimii ani, toate acestea doar dacă veți alege să vă asumați și multe responsabilități.

Nodul Nord este și el de partea voastră în casa a X-a, a profesiei, așadar, după munca depusă în ultimii 7 ani, a venit și momentul mult așteptat, în care veți culege roadele muncii.
Intrarea lui Uranus în casa a VII-a va presupune pentru Scorpioni schimbarea unor concepții, va fi cazul să fiți mai sceptici în privința partenerului, a colaboratorilor, deoarece totul va fi mult mai suspicios, mult mai bănuitor, gelozia voastră va fi pusă la încercare.

Horoscop Scorpion 2018

Modul caracteristic de a domina nu va mai fi eficient, iar marea parte a nativilor Scorpion vor da vina pe tehnologie pentru eșecurile sentimentale care îi vor încerca. Trebuie să învățați să fiți mai cinstiți cu partenerul, în caz contrar, următorii 7 ani veți fi mai greu de suportat de către ceilalți, iar acomodarea la aceste noi influențe astrale va fi brutală (despărțiri).

Retrogradarea lui Venus în semnul Scorpionului, cât și a guvernatorului nocturn, Marte, în casa a IV-a, a familiei, va zdruncina din rădăcini familiile Scorpionilor, mai ales acolo unde există ceva putred la mijloc, unde s-au ascuns secrete. Totul se va termina cu bine la finele anului, când Jupiter va intra în casa banilor și vă va aduce reușite financiare pentru următorul an.

1. Horoscop 2018 Scorpion luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): vești despre un membru al familiei, reușită în dezvoltarea unei afaceri de familie, colaborare cu un membru al familiei.

2. Horoscop 2018 Scorpion luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): este posibil ca un șef să vă propună o avansare, care ulterior va duce la neglijarea familiei, partea profesională este bine susținută.

3. Horoscop 2018 Scorpion luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): o perioadă de introspecție, este necesar un plan bine pus la punct pentru a profita pe toate nivelurile, detașare.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): dispute cu partenerul de viață, șanse de a-și face apariția o altă persoană în viața sentimentală, iubire ascunsă.

4. Horoscop 2018 Scorpion luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): discuțiile devin din ce în ce mai viciate, nu vă găsiți cuvintele pentru a argumenta o opinie.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se impun unele drumuri de scurtă durată în alte localități pentru a semna unele contracte sau pentru a vedea un frate.

5. Horoscop 2018 Scorpion luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): începe o reformă în modul de gândire, începând de astăzi și până în următorii 7 ani de zile va fi necesar să vă schimbați radical modul în care o să vă raportați afectiv la cel drag, deschidere spre nou.

6. Horoscop 2018 Scorpion luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): pot veni pe lume copii, puteți oficia relații, noi iubiri, dragoste la prima vedere.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): atenție la accidentele în casă, pericol de explozii, descoperirea unor probleme de sănătate.

7. Horoscop 2018 Scorpion luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): iubirea va fi pe primul plan, cei singuri pot să își întâlnească marea iubire, copii.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): proiectele începute în Februarie dau acum roade, succes, avansare, nou loc de muncă, reputație.

8. Horoscop 2018 Scorpion luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): revin unele persoane din trecutul sentimental, dispute cu partenerul, aventuri.
11 August (Eclipsă de Soare): succes pe plan profesional, reușită, stimă de sine crescută, activități pe cont propriu.

9. Horoscop 2018 Scorpion luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): se reiau unele colaborări cu persoane importante, călătorii, concediu.

10. Horoscop 2018 Scorpion luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): depresie, dorință de a schimba regimul de viață, reformă afectivă, aventuri).

11. Horoscop 2018 Scorpion luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): dorință de a vă specializa pe o nouă ramură în care activați, reformă spirituală, călătorii, vacanțe, afaceri în străinătate.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): probleme de sănătate, dorință de a pierde kilograme, iubire față de muncă.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): se deschid noi orizonturi pe plan financiar, apar noi persoane care vă susțin în demersurile financiare, promovare.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): pierderea unei sume de bani, dorință de expansiune, întreruperea relației cu vechi colaboratori, datorii).

12. Horoscop 2018 Scorpion luna Decembrie

Evenimente astrologice marcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Scorpion 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 23 februarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.