Horoscop 2018. Horoscop PEȘTI 2018. PEȘTI 2018

Anul 2018 pentru nativii din zodia Pești va însemna multă muncă, dar și ceva bani în plus față de ultimii 7 ani.

Horoscop 2018: Previziuni pentru PEȘTI

Zodia Pești: 19 februarie – 20 martie

Uranus va părăsi casa a II-a, a banilor, și va intra în casa a III-a.

De aici va lucra în favoarea voastră, în special dacă veți face călătorii în scop spiritual, dar și pentru a face bani.

ZODIACOOL Pesti 2018

Previziuni PEȘTI 2018

Începutul de an 2018 va fi unul destul de controversat pentru Pești întrucât veți fi prinși în mijlocul unor scandaluri care vă vor știrbi imaginea în societate, în colectivul de la locul de muncă. Nici bine nu vă veți reveni de pe urma acestor calomnii în câteva luni, că în August acestea vor reveni, dar într-o manieră mult mai blândă.

Anul 2018 vă va face dreptate după mulți ani în care ați insistat asupra unor păreri, opinii, acum vine momentul în care șefii vor ține cont de ideile voastre.

Finalul anului 2018 pentru PEȘTI

Finele anului 2018 aduce un plus de imagine, recunoaștere socială și chiar avansare pentru Pești. Jupiter va intra în domiciliu în Săgetător și de acolo, acest al doilea guvernator, va lucra în favoarea voastră din punct de vedere profesional. Va fi asemenea unui înger păzitor, vă va oferi multe cunoștințe și idei geniale de pe urma cărora veți avea de câștigat.

Dacă ar mai fi ceva de menționat în horoscop aceasta este retrogradarea lui Marte în casa a XII-a, a psihicului, care pentru cei care suferă de depresie va fi “asemenea unui fior rece al morții”.

ZI DE ZI: Horoscop PEȘTI azi, mâine și poimâine

Evenimente astrologice marcante pentru Pești 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): partea spirituală este cea mai activă, se va manifesta sub formă de vise, premoniții, atenție la sănătate, dorința de a schimba locul de muncă.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): promovare, loc nou de muncă, noi colaborări financiare, problemele de sănătate se vor rezolva, schimbarea stilului de viață, dietă).

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): dorință de a fi mai bun la serviciu, dorință de a se schimba statutul profesional, colegi de muncă agresivi, călătorii în străinătate, examene.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): discuțiile sunt cele mai viciate, apar probleme în comunicare, dorință de emancipare și izolare de ceilalți.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): prietenii urmăresc un profit din colaborările pe care le au cu voi, noroc de la Dumnezeu, spiritualitate, semne de la Univers.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): trebuie clădit un nou sistem de valori, se caută noi explicații la stările interioare de revoluție, renaștere, noi principii în alegerea anturajului.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): dorință de a călători, contracte noi, reluarea colaborărilor cu frații, examene.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): reorganizarea timpului liber, dorință de a reuși cu orice mijloc, reformă în ceea ce privește latura sentimentală.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian este mare, posibilități de a vă muta în străinătate, examene, atenție la accidente, vise premonitorii, latura afectivă este cea care aduce noi orizonturi spirituale, depresie.

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile la locul de muncă sunt favorabile, noi contracte, locuri de muncă, atenție la sănătate, dragoste, naștere de copii, acte noi.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): latura spirituală aduce noi dorințe în viața voastră, doriți să vă dedicați timpul altor acțiuni care să vă ajute să evoluați, poate schimbarea locului de muncă, bani.

DE INTERES: Horoscop PEȘTI săptămânal

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): se reia posibilitatea de a pleca în străinătate, se dorește o posibilă avansare, se studiază o altă limbă, o altă civilizație, iubire față de alte datini, discuții bine cotate, destăinuiri.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ, în special pe plan profesional.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): prietenii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră, dar observați că s-au detașat de voi.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de pierderi financiare în străinătate, dezamăgiri de la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate, examene.

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștig neașteptat, iubire neașteptată, naștere de copii, oficializare relație.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foștii colegi revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche în cercul de prieteni, dorință de a călători în străinătate.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționa cu căsătorie și apariția unui copil.

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop Pești 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Pești 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Pești 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Pești pentru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

PESTI. Totul despre femeia și barbatul Pesti în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
Horoscop 2019: PESTI horoscop BANI. Pesti 2019
Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor
Horoscop 2019. Previziuni astrologice pentru nativi zodiac 2019
Horoscop 2019, zodii a căror viață se schimbă complet, zodii care suferă dezamăgiri și care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.