Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop 2018. Horoscop PEȘTI 2018. PEȘTI 2018

Anul 2018 pentru nativii din zodia Pești va însemna multă muncă, dar și ceva bani în plus față de ultimii 7 ani.

Horoscop 2018: Previziuni pentru PEȘTI

Zodia Pești: 19 februarie – 20 martie

Uranus va părăsi casa a II-a, a banilor, și va intra în casa a III-a.

De aici va lucra în favoarea voastră, în special dacă veți face călătorii în scop spiritual, dar și pentru a face bani.

ZODIACOOL Pesti 2018

Previziuni PEȘTI 2018

Începutul de an 2018 va fi unul destul de controversat pentru Pești întrucât veți fi prinși în mijlocul unor scandaluri care vă vor știrbi imaginea în societate, în colectivul de la locul de muncă. Nici bine nu vă veți reveni de pe urma acestor calomnii în câteva luni, că în August acestea vor reveni, dar într-o manieră mult mai blândă.

Anul 2018 vă va face dreptate după mulți ani în care ați insistat asupra unor păreri, opinii, acum vine momentul în care șefii vor ține cont de ideile voastre.

Finalul anului 2018 pentru PEȘTI

Finele anului 2018 aduce un plus de imagine, recunoaștere socială și chiar avansare pentru Pești. Jupiter va intra în domiciliu în Săgetător și de acolo, acest al doilea guvernator, va lucra în favoarea voastră din punct de vedere profesional. Va fi asemenea unui înger păzitor, vă va oferi multe cunoștințe și idei geniale de pe urma cărora veți avea de câștigat.

Dacă ar mai fi ceva de menționat în horoscop aceasta este retrogradarea lui Marte în casa a XII-a, a psihicului, care pentru cei care suferă de depresie va fi “asemenea unui fior rece al morții”.

ZI DE ZI: Horoscop PEȘTI azi, mâine și poimâine

Evenimente astrologice marcante pentru Pești 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): partea spirituală este cea mai activă, se va manifesta sub formă de vise, premoniții, atenție la sănătate, dorința de a schimba locul de muncă.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): promovare, loc nou de muncă, noi colaborări financiare, problemele de sănătate se vor rezolva, schimbarea stilului de viață, dietă).

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): dorință de a fi mai bun la serviciu, dorință de a se schimba statutul profesional, colegi de muncă agresivi, călătorii în străinătate, examene.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): discuțiile sunt cele mai viciate, apar probleme în comunicare, dorință de emancipare și izolare de ceilalți.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): prietenii urmăresc un profit din colaborările pe care le au cu voi, noroc de la Dumnezeu, spiritualitate, semne de la Univers.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): trebuie clădit un nou sistem de valori, se caută noi explicații la stările interioare de revoluție, renaștere, noi principii în alegerea anturajului.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): dorință de a călători, contracte noi, reluarea colaborărilor cu frații, examene.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): reorganizarea timpului liber, dorință de a reuși cu orice mijloc, reformă în ceea ce privește latura sentimentală.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian este mare, posibilități de a vă muta în străinătate, examene, atenție la accidente, vise premonitorii, latura afectivă este cea care aduce noi orizonturi spirituale, depresie.

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile la locul de muncă sunt favorabile, noi contracte, locuri de muncă, atenție la sănătate, dragoste, naștere de copii, acte noi.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): latura spirituală aduce noi dorințe în viața voastră, doriți să vă dedicați timpul altor acțiuni care să vă ajute să evoluați, poate schimbarea locului de muncă, bani.

DE INTERES: Horoscop PEȘTI săptămânal

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): se reia posibilitatea de a pleca în străinătate, se dorește o posibilă avansare, se studiază o altă limbă, o altă civilizație, iubire față de alte datini, discuții bine cotate, destăinuiri.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ, în special pe plan profesional.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): prietenii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră, dar observați că s-au detașat de voi.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de pierderi financiare în străinătate, dezamăgiri de la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a pierde în greutate, examene.

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștig neașteptat, iubire neașteptată, naștere de copii, oficializare relație.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foștii colegi revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche în cercul de prieteni, dorință de a călători în străinătate.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționa cu căsătorie și apariția unui copil.

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop Pești 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Pești 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pesti

Horoscop Pești 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Pești pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 19 iunie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit