Horoscop BERBEC 2018. Berbec 2018

Horoscop Berbec 2018: Berbecii în 2018 vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral din acest an

Horoscop 2018: BERBEC. Previziuni pentru Berbec

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Uranus, planeta renașterii, îi va părăsi și va pleca din domiciliul semnului Berbec pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor.

Nativii Berbec au avut multe de învățat de la Uranus începând cu 11 martie 2011, în acești ani marcați de un puternic grad de schimbare.

Uranus, stăpânul misterelor, al înțelepciunii, creativității și inteligenței divine, i-a supus pe nativii Berbec unor teste destul de dure, în special pe plan psihic, iar acești nativi au învățat să se adapteze la situații limită și au înțeles că atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate obține pe orice cale.

Acum, toate aceste cunoștințe dobândite din experiență le vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor inițializa în următorii 7 ani. Se va impune o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp în care au fost dominați de instinctul nonconformismului, cu scopul de a face o schemă care le va fi de folos în viitorul apropiat, întrucât demersurile financiare în care se vor lansa vor fi inspirate din tot ceea ce au experimentat.

Totuși, Berbecii nu trebuie să fie mâhniți, Uranus se va întoarce să își ia la revedere de la ei în data de 7 August, ce e drept, în mers retrograd. Acest ultim „rămas bun” va fi bine primit de cei care sunt „repetenți” la capitolul schimbare și s-au opus pe durata acestui tranzit îndelungat pentru a profita de oportunitățile sale. Astfel, această perioadă de retrogradare le va fi prielnică pentru a iniția ceea ce au amânat în ultimii 7 ani.

Horoscop Berbec 2018

În prima parte a anului 2018, până la marele eveniment ce se va produce în domiciliul lor, vor avea parte de noi provocări la locul de muncă, șefii vor cere mai mult de la ei, firește, aceste eforturi vor fi răsplătite financiar pe măsură.

Totuși, se recomandă mare atenție la problemele de sănătate. Jupiter în Scorpion atrage atenția asupra problemelor nerezolvate din ultimii 9 ani, prin urmare, s-ar putea ca nativii Berbec să aibă parte de „surprize” tocmai când le este lumea mai dragă.

În a doua jumătate a anului 2018, partea financiară va fi în centrul atenției, totul fiind amplificat și de eclipsele din Iulie-August. Dacă până acum am vorbit numai de provocări profesionale, financiare, sănătate etc., ar fi cazul să amintim și de latura relațională care, după 7 ani de suișuri și coborâșuri, își revine la normal. Trebuie să recunoaștem că această perioadă a avut urmări, mulți berbeci au divorțat, iar cei care au reușit să supraviețuiască alături de cineva au fost bulversați de ceea ce simt, dar odată cu aceste modificări soarele își face apariția pe strada lor. Eclipsele din vară au rolul de a restabili pacea sufletească și de a aduce echilibrul în sfera sentimentală.

Cei singuri pot să își întâlnească partenerul mult așteptat, întrucât Nodul Nord le este alături, iar aceste relații au menirea de a rezista în timp.

Sfârșitul anului 2018 aduce schimbări radicale în gândurile nativilor Berbec, aceștia își propun să studieze, să facă o perfecționare, o recalificare, de ce nu, să își schimbe domiciliul în străinătate cu partenerul și de a aduna mai mulți bani cu scopul de a-și construi o casă.

În concluzie, schimbarea va fi cuvântul de ordine pentru acești nativi, aceasta se va instaura în toate domeniile vieții, iar totul va depinde de capacitatea lor de a se adapta la aceste noi reguli ale jocului numit „viață”.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Berbec.

Berbec 2018

1. Horoscop Berbec luna Ianuarie 2018

31 Ianuarie (eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): casa sentimentală va fi poziționată în fața unor schimbări.

2. Horoscop Berbec luna Februarie 2018

15 Februarie (eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): pot să se rupă unele legături vechi cu așa zișii prieteni și să se construiască altele noi.

3. Horoscop Berbec luna Martie 2018

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): atenție la sănătate, stres la muncă.
23 Martie (Mercur retrogradează în Berbec): probleme de comunicare, ieșiri violente, de evitat semnare de documente.

4. Horoscop Berbec luna Aprilie 2018

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): vor ieși la suprafață gafele de la locul de muncă, concediere, noi locuri de muncă.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se fac multe nedreptăți și toată vina cade pe voi.

5. Horoscop Berbec luna Mai 2018

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): o altă viziune legată de bani, datorii, dorință de adaptare, suprize financiare.

6. Horoscop Berbec luna Iunie 2018

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): stresul ajunge la cote maxime, pot să apară noi mentori în viața voastră.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): prietenii sunt dezamăgiți de atitudinea pe care o afișați, se pune mare accent pe ceea ce transmiteți.

7. Horoscop Berbec luna Iulie 2018

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): oficializarea relației, întâlnirea unui nou partener.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): apariția pe lume a unui copil, examene reușite, oficializări, distracții.

8. Horoscop Berbec luna August 2018

7 August (Uranus retrogradează în Taur): problema financiară se acutizează.
11 August (Eclipsă de Soare): găsiți răspunsuri la probleme, dar sunt greu de implementat și nu dețineți resursele necesare.

9. Horoscop Berbec luna Septembrie 2018

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): apare o schimbare profesională, lucrurile încep să revină la normal.

10. Horoscop Berbec luna Octombrie 2018

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): stresul își pune amprenta asupra sănătății, apar probleme în a vă manifesta capacitățile creative la locul de muncă.

11. Horoscop Berbec luna Noiembrie 2018

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): planuri pentru a achiziționa un imobil, de a schimba țara, de a face un copil.
7 Noiembrie (Uranus întră în retrogradare în Berbec): revin problemele de la începutul anului, în special datoriile, persoanele care au avut o relație cu voi.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): conștientizați că este necesar o perfecționare, un examen, un atestat.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): apar nereguli în ceea ce privește un act de identitate, o viză, o problemă în a susține un examen.

12. Horoscop Berbec luna Decembrie 2018

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate. Este necesară întocmirea unui plan pentru următorul an.

Horoscop Berbec 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Cele mai noi articole de citit astăzi despre domenii care te ajută sa înțelegi mai bine lumea în care trăim.

CE E NOU
HOROSCOP 21 mai 2018: Lucrul în echipă cu cei... Horoscop azi: luni
HOROSCOP 21 mai 2018: Lucrul în echipă cu cei... Horoscop azi: luni

Horoscop 21 mai 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne ...

DESCOPERĂ
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Balanță
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. ...

DESCOPERĂ
De interes
loading...

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

CALCULATOARE
MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.