Horoscop BERBEC 2018

Berbecii în 2018 vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral din acest an

Previziuni BERBEC 2018

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Uranus, planeta renașterii, îi va părăsi și va pleca din domiciliul lor pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor.

Nativii au avut multe de învățat de la Uranus începând cu 11 martie 2011, în acești ani marcați de un puternic grad de schimbare.

Uranus, stăpânul misterelor, al înțelepciunii, creativității și inteligenței divine, i-a supus unor teste destul de dure, în special pe plan psihic, iar acești nativi au învățat să se adapteze la situații limită și au înțeles că atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate obține pe orice cale.

Acum, toate aceste cunoștințe dobândite din experiență le vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor inițializa în următorii 7 ani. Se va impune o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp în care au fost dominați de instinctul nonconformismului, cu scopul de a face o schemă care le va fi de folos în viitorul apropiat, întrucât demersurile financiare în care se vor lansa vor fi inspirate din tot ceea ce au experimentat.

Totuși, berbecii nu trebuie să fie mâhniți, Uranus se va întoarce să își ia la revedere de la ei în data de 7 August, ce e drept, în mers retrograd. Acest ultim „rămas bun” va fi bine primit de cei care sunt „repetenți” la capitolul schimbare și s-au opus pe durata acestui tranzit îndelungat pentru a profita de oportunitățile sale. Astfel, această perioadă de retrogradare le va fi prielnică pentru a iniția ceea ce au amânat în ultimii 7 ani.

Horoscop Berbec 2018

În prima parte a anului 2018, până la marele eveniment ce se va produce în domiciliul lor, vor avea parte de noi provocări la locul de muncă, șefii vor cere mai mult de la ei, firește, aceste eforturi vor fi răsplătite financiar pe măsură.

Totuși, se recomandă mare atenție la problemele de sănătate. Jupiter în Scorpion atrage atenția asupra problemelor nerezolvate din ultimii 9 ani, prin urmare, s-ar putea ca Berbecii să aibă parte de „surprize” tocmai când le este lumea mai dragă.

În a doua jumătate a anului 2018, partea financiară va fi în centrul atenției, totul fiind amplificat și de eclipsele din Iulie-August. Dacă până acum am vorbit numai de provocări profesionale, financiare, sănătate etc., ar fi cazul să amintim și de latura relațională care, după 7 ani de suișuri și coborâșuri, își revine la normal. Trebuie să recunoaștem că această perioadă a avut urmări, mulți berbeci au divorțat, iar cei care au reușit să supraviețuiască alături de cineva au fost bulversați de ceea ce simt, dar odată cu aceste modificări soarele își face apariția pe strada lor. Eclipsele din vară au rolul de a restabili pacea sufletească și de a aduce echilibrul în sfera sentimentală.

Cei singuri pot să își întâlnească partenerul mult așteptat, întrucât Nodul Nord le este alături, iar aceste relații au menirea de a rezista în timp.

Sfârșitul anului 2018 aduce schimbări radicale în gândurile Berbecilor, aceștia își propun să studieze, să facă o perfecționare, o recalificare, de ce nu, să își schimbe domiciliul în străinătate cu partenerul și de a aduna mai mulți bani cu scopul de a-și construi o casă.

În concluzie, schimbarea va fi cuvântul de ordine pentru acești nativi, aceasta se va instaura în toate domeniile vieții, iar totul va depinde de capacitatea lor de a se adapta la aceste noi reguli ale jocului numit „viață”.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Berbec:

1. Horoscop 2018 Berbec luna Ianuarie

31 Ianuarie (eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): casa sentimentală va fi poziționată în fața unor schimbări.

2. Horoscop 2018 Berbec luna Februarie

15 Februarie (eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): pot să se rupă unele legături vechi cu așa zișii prieteni și să se construiască altele noi.

3. Horoscop 2018 Berbec luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): atenție la sănătate, stres la muncă.
23 Martie (Mercur retrogradează în Berbec): probleme de comunicare, ieșiri violente, de evitat semnare de documente.

4. Horoscop 2018 Berbec luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): vor ieși la suprafață gafele de la locul de muncă, concediere, noi locuri de muncă.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se fac multe nedreptăți și toată vina cade pe voi.

5. Horoscop 2018 Berbec luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): o altă viziune legată de bani, datorii, dorință de adaptare, suprize financiare.

6. Horoscop 2018 Berbec luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): stresul ajunge la cote maxime, pot să apară noi mentori în viața voastră.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): prietenii sunt dezamăgiți de atitudinea pe care o afișați, se pune mare accent pe ceea ce transmiteți.

7. Horoscop 2018 Berbec luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): oficializarea relației, întâlnirea unui nou partener.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): apariția pe lume a unui copil, examene reușite, oficializări, distracții.

8. Horoscop 2018 Berbec luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): problema financiară se acutizează.
11 August (Eclipsă de Soare): găsiți răspunsuri la probleme, dar sunt greu de implementat și nu dețineți resursele necesare.

9. Horoscop 2018 Berbec luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): apare o schimbare profesională, lucrurile încep să revină la normal.

10. Horoscop 2018 Berbec luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): stresul își pune amprenta asupra sănătății, apar probleme în a vă manifesta capacitățile creative la locul de muncă.

11. Horoscop 2018 Berbec luna Noiembrie

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): planuri pentru a achiziționa un imobil, de a schimba țara, de a face un copil.
7 Noiembrie (Uranus întră în retrogradare în Berbec): revin problemele de la începutul anului, în special datoriile, persoanele care au avut o relație cu voi.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): conștientizați că este necesar o perfecționare, un examen, un atestat.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): apar nereguli în ceea ce privește un act de identitate, o viză, o problemă în a susține un examen.

12. Horoscop 2018 Berbec luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate. Este necesară întocmirea unui plan pentru următorul an.

Horoscop Berbec 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 23 februarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.