Horoscop Berbec 2018. Previziuni importante zodia BERBEC 2018

Horoscop 2018: Berbecii în 2018 vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral din acest an

Horoscop 2018: previziuni pentru Berbec

Zodia Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Uranus, planeta renașterii, îi va părăsi și va pleca din domiciliul semnului Berbec pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor. Nativii Berbec au avut multe de învățat de la Uranus începând cu 11 martie 2011, în acești ani marcați de un puternic grad de schimbare.

Uranus, stăpânul misterelor, al înțelepciunii, creativității și inteligenței divine, i-a supus pe nativii Berbec unor teste destul de dure, în special pe plan psihic, iar acești nativi au învățat să se adapteze la situații limită și au înțeles că atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate obține pe orice cale.

ZI DE ZI: Horoscop Berbec azi, mâine și poimâine

Acum, toate aceste cunoștințe dobândite din experiență le vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor inițializa în următorii 7 ani. Se va impune o analiză a tot ceea ce s-a petrecut în acest răstimp în care au fost dominați de instinctul nonconformismului, cu scopul de a face o schemă care le va fi de folos în viitorul apropiat, întrucât demersurile financiare în care se vor lansa vor fi inspirate din tot ceea ce au experimentat.

Previziuni Berbec 2018

Totuși, Berbecii nu trebuie să fie mâhniți, Uranus se va întoarce să își ia la revedere de la ei în data de 7 August, ce e drept, în mers retrograd. Acest ultim „rămas bun” va fi bine primit de cei care sunt „repetenți” la capitolul schimbare și s-au opus pe durata acestui tranzit îndelungat pentru a profita de oportunitățile sale. Astfel, această perioadă de retrogradare le va fi prielnică pentru a iniția ceea ce au amânat în ultimii 7 ani.

În prima parte a anului 2018, până la marele eveniment ce se va produce în domiciliul lor, vor avea parte de noi provocări la locul de muncă, șefii vor cere mai mult de la ei, firește, aceste eforturi vor fi răsplătite financiar pe măsură.

Totuși, se recomandă mare atenție la problemele de sănătate. În horoscop Jupiter în Scorpion atrage atenția asupra problemelor nerezolvate din ultimii 9 ani, prin urmare, s-ar putea ca nativii Berbec să aibă parte de „surprize” tocmai când le este lumea mai dragă.

În a doua jumătate a anului 2018, partea financiară va fi în centrul atenției, totul fiind amplificat și de eclipsele din Iulie-August. Dacă până acum am vorbit numai de provocări profesionale, financiare, sănătate etc., ar fi cazul să amintim și de latura relațională care, după 7 ani de suișuri și coborâșuri, își revine la normal. Trebuie să recunoaștem că această perioadă a avut urmări, mulți Berbeci au divorțat, iar cei care au reușit să supraviețuiască alături de cineva au fost bulversați de ceea ce simt, dar odată cu aceste modificări soarele își face apariția pe strada lor. Eclipsele din vară au rolul de a restabili pacea sufletească și de a aduce echilibrul în sfera sentimentală.

DE INTERES: Horoscop Berbec săptămânal

Cei singuri pot să își întâlnească partenerul mult așteptat, întrucât Nodul Nord le este alături, iar aceste relații de dragoste au menirea de a rezista în timp.

Loading...

Finalul anului 2018 pentru Berbec

Sfârșitul anului 2018 aduce schimbări radicale în gândurile nativilor Berbec, aceștia își propun să studieze, să facă o perfecționare, o recalificare, de ce nu, să își schimbe domiciliul în străinătate cu partenerul și de a aduna mai mulți bani cu scopul de a-și construi o casă.

În concluzie, schimbarea va fi cuvântul de ordine pentru acești nativi, aceasta se va instaura în toate domeniile vieții, iar totul va depinde de capacitatea lor de a se adapta la aceste noi reguli ale jocului numit „viață”.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Berbec.

Horoscop Berbec 2018

Evenimente astrologice marcante pentru Berbec 2018
1. Horoscop 2018 luna IANUARIE

31 Ianuarie (eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): casa sentimentală va fi poziționată în fața unor schimbări.

2. Horoscop 2018 luna FEBRUARIE

15 Februarie (eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): pot să se rupă unele legături vechi cu așa zișii prieteni și să se construiască altele noi.

3. Horoscop 2018 luna MARTIE

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): atenție la sănătate, stres la muncă.
23 Martie (Mercur retrogradează în Berbec): probleme de comunicare, ieșiri violente, de evitat semnare de documente.

4. Horoscop 2018 luna APRILIE

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): vor ieși la suprafață gafele de la locul de muncă, concediere, noi locuri de muncă.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se fac multe nedreptăți și toată vina cade pe voi.

5. Horoscop 2018 luna MAI

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): o altă viziune legată de bani, datorii, dorință de adaptare, suprize financiare.

6. Horoscop 2018 luna IUNIE

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): stresul ajunge la cote maxime, pot să apară noi mentori în viața voastră.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): prietenii sunt dezamăgiți de atitudinea pe care o afișați, se pune mare accent pe ceea ce transmiteți.

7. Horoscop 2018 luna IULIE

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): oficializarea relației, întâlnirea unui nou partener.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): apariția pe lume a unui copil, examene reușite, oficializări, distracții.

8. Horoscop 2018 luna AUGUST

7 August (Uranus retrogradează în Taur): problema financiară se acutizează.
11 August (Eclipsă de Soare): găsiți răspunsuri la probleme, dar sunt greu de implementat și nu dețineți resursele necesare.

9. Horoscop 2018 luna SEPTEMBRIE

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): apare o schimbare profesională, lucrurile încep să revină la normal.

10. Horoscop 2018 luna OCTOMBRIE

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): stresul își pune amprenta asupra sănătății, apar probleme în a vă manifesta capacitățile creative la locul de muncă.

11. Horoscop 2018 luna NOIEMBRIE

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): planuri pentru a achiziționa un imobil, de a schimba țara, de a face un copil.
7 Noiembrie (Uranus întră în retrogradare în Berbec): revin problemele de la începutul anului, în special datoriile, persoanele care au avut o relație cu voi.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): conștientizați că este necesar o perfecționare, un examen, un atestat.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): apar nereguli în ceea ce privește un act de identitate, o viză, o problemă în a susține un examen.

12. Horoscop 2018 luna DECEMBRIE

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate. Este necesară întocmirea unui plan pentru următorul an.

În continuare afli Horoscop Berbec 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Berbec 2019, previziuni pe domenii:

Berbec 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Berbec pentru 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BERBEC BANI. Muncă și carieră pentru Berbec 2019
Horoscop BERBEC BANI în 2019 se înregistrează cea mai mare evoluție din ultimii 30 de ani
BERBEC dragoste și cum îl cucerești, după horoscop Berbec DRAGOSTE
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Horoscop zilnic Berbec
Horoscop BERBEC: horoscop zilnic Berbec realizat de astrologi profesioniști, cuprinde previziunile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.